• Ergene'de Anneler Günü Programı
Çorlu Güncel

Ergene'de Anneler Günü Programı

  • 14 Mayıs 2019
  • 923 Kez Okundu

Ergene Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin Zübeyde hamım parkında düzenlemiş olduğu anneler günü kutlama programına Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de katıldı.

Her yıl Mayıs ayının ikinci Pazar günü kutlanılan anneler günü münasebetiyle Ergene Cumhuriyet Kadınları Derneği, Sağlık Mahallesinde bulunan Zübeyde hanım parkında anneler günü kutlama programı düzenledi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de programda yer aldı. Başkan Yüksel’in yanı sıra ayrıca Ergene Belediye Başkan Yardımcıları, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı,  Ergene Belediyesi Meclis üyeleri, Ergene CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ’da programda hazır bulundu.

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel burada yapmış olduğu açıklamasında, “Annelerimiz bizim en değerli hazinemizdir, üzerimizde çok fazla hakları olan annelerimizin hayatımızda ki yeri dolmaz, onlara değerlerini her fırsatta göstermeliyiz” dedi.

 

Annelerimizin hayatlarını çocuklarına bahşeden, karşılıksız sevgi ve eşsiz hoş görünün temsilcileri olduğunu belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Annelerimizin hatırlanması, onlara karşı görevlerimizin eksiksiz yerine getirilmesi, ellerinin öpülmesi elbette bir günle sınırlı olmamalıdır. Annelerimizin hayatımızda ki yeri asla dolmaz ve vazgeçilmezdir. Annelerimizin en değerli hazinemiz olduğunu asla unutmadan onlara her zaman saygıyla yaklaşmamızda en öncelikli sorumluluğumuzdur. Onlar ki karşılıksız sevginin, karşılıksız fedakarlığın, karşılıksız bağlılığın eşsiz temsilcisidir. Her türlü zorluğa göğüs geren, her türlü çilenin üstesinden gelen sabır abidesi annelerimiz, en büyük değerlerimizdir” dedi.


Başkan Yüksel sözlerine, “Evlatlarını genç yaşta aziz vatan toprakların emanet eden şehit analarımıza da sevgi ve saygılarımı sunuyor, yemeyen yediren, giymeyen giydiren, büyük emeklerle bizleri büyüten annelerimizin Anneler gününü canı gönülden kutluyorum” diyerek son verdi.

 

Programın ardından Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcıları, CHP Ergene İlçe Başkanı, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Ergene İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile Ergene Cumhuriyet Kadınları Derneği Zübeyde hanım heykeline karanfil bıraktı.