• Sorunu Bölgede Aydınlatmalar Çalışmıyor!
  • Sorunu Bölgede Aydınlatmalar Çalışmıyor!
  • Sorunu Bölgede Aydınlatmalar Çalışmıyor!
Çorlu Güncel

Sorunu Bölgede Aydınlatmalar Çalışmıyor!

  • 26 Nisan 2024
  • 274 Kez Okundu

Saray Caddesi, eski Gaziler Parkı’nda güvenlik sorunları yaşanırken, aydınlatma lambalarının çalışmaması tepkilere neden oluyor.

Çorlu’da Balmumu Müzesi’nin bulunduğu eski Gaziler Parkı’nın ve Saray Caddesi’nin karanlık olması nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Güvenlik sorunlarının yaşandığı bölgede aydınlatmaların çalışmamasına tepki gösteren vatandaşlar yetkililerden destek istedi. TREDAŞ’a seslenen vatandaşlar lambaların biran önce çalıştırılmasını istedi. Bölgede uyuşturucu fuhuş gibi istenmeyen olayların yaşandığına dikkat çeken vatandaşlar bölgenin karanlık içinde olmasının kabul edilemez olduğunu belirtti. 

UYUŞTURUCU VE FUHUŞ OLAYLARI YAŞANIYOR

Bölgede uyuşturucu ve fuhuş gibi olumsuz olayların yaşanmasının bir türlü önüne geçilemediğini belirten vatandaşlar gazetemize konuştu; “Bölgede maalesef yıllardır uyuşturucu ve fuhuş gibi olumsuz olaylar yaşanıyor. Gün içinde bile fuhuş olaylarına ve madde bağımlılarına burada rastlamak mümkün. Bunlar yetmiyormuş gibi birde akşamları lambaların yanmaması kabul edilemez. gece buralar zifiri karanlık oluyor. Olumsuz olaylar daha çok yaşanıyor” dedi. 

ZİFİRİ KARANLIK VATANDAŞI KORKUTUYOR

Bölgenin zifiri karanlık içinde olması vatandaşı korkuturken vatandaşlar biran önce aydınlatmaların çalışmasını istedi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Omurtak Caddesi üzerinde bulunan eski Gaziler Parkı ve Saray Caddesi’nde maalesef olumsuz olaylar yaşanıyor. Gece zifiri karanlık olması yoldan geçen vatandaşları çok korkutuyor. Bunun biran önce önüne geçilmeli ve gerekli tedbirler alınmalıdır” dedi. 

İMDAT ŞAHİN