• 23 Nisan Kutlamalarına Yakışmayan Görüntü
  • 23 Nisan Kutlamalarına Yakışmayan Görüntü
Çorlu Güncel

23 Nisan Kutlamalarına Yakışmayan Görüntü

  • 23 Nisan 2024
  • 350 Kez Okundu

Yıllar sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları General Basri Saran Stadyumunda gerçekleşti. Kutlamalar sonrası vatandaşlar stattan çıkarken, stadın önündeki çamur tepkilere neden oldu.

Kutlamalar bittikten sonra vatandaşlar stattan çıkarken çamurla karşı karşıya kaldı. Özellikle çocuklar stattan çıkmakta zorlandı. Su birikintilerinin olduğu yerden vatandaşlar ve çocuklar zor geçtiği görülürken vatandaşlar duruma tepki gösterdi. Erdal İnönü Caddesi’nin olduğu yerden çıkış yapan vatandaşlar bir anda kendilerini su birikintilerinin olduğu çamur deryasında buldu. Özellikle çocuklar çamurun içinden geçerken büyük zorluk yaşadı. 

ÇAMURUN OLDUĞU YERE NEDEN MICIR DÖKÜLMEDİ?

Erdal İnönü Caddesi’nin olduğu yerden stattan çıkmaya çalışan vatandaşlar kendisini çamur deryasıyla karşı karşıya buldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Kutlamaların burada yapılacağı belliydi, bir gün önceden neden buraya mıcır dökülmedi. Yazık günah insanlar buradan geçemiyor. Bu ihmalkârlıktır, gördüğünüz üzere binlerce insan buradan çıkmaya çalışıyor ve çamur deryasıyla karşı karşıya kalıyor. Yazık günah bunlara dikkat edilmesi gerekiyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN