• Tartışma Yaratan Yere Tabela Yine Dikildi
  • Tartışma Yaratan Yere Tabela Yine Dikildi
  • Tartışma Yaratan Yere Tabela Yine Dikildi
Çorlu Güncel

Tartışma Yaratan Yere Tabela Yine Dikildi

  • 03 Nisan 2024
  • 361 Kez Okundu

Muhittin Mahallesi Salih Omurtak Caddesi ile Reşit Paşa Caddesi arasında kalan küçük bir alan yıllardır tartışma konusu oldu.

Yıllardır yol olarak kullanılan alanın mülkiyetinin Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığı’na ait olması ve yerin belediyeye terk edilmemesi nedeniyle yolun asfaltı atılmıyor. Yol olarak kullanılan yerin çukurlarla dolu olması vatandaşlarında tepkisini çekiyor. Daha önce o bölge beton bariyerler ile kapatılmıştı. Şimdi ise Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığı o yere mülkiyetinin kendisinde olduğunu belirten bir tabela astı. Yılladır belediye ile müdürlük arasında tartışma konusu olan o yerdeki sıkıntılar önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. 

DAHA ÖNCEKİ YILLARDA YOL BETON BARİYERLERLE TRAFİĞE KAPATILMIŞTI 

2019 yılının Aralık Ayı’nda Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü’nün kararıyla Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Eski Şifa Hastanesi’nin yanındaki yol beton bariyerlerle kapatılmıştı. Daha sonra bariyerler kaldırılarak o yol trafiğe açıldı. Şimdi ise yine yolda çukurlar meydana gelmesi tartışma konusu oldu. Yol özel mülkiyet olduğu için asfaltı atılmıyor, Sosyal Güvenlik Kurum Başkanlığı da o yere kendi tabelasını astı. 

İMDAT ŞAHİN