• Refüjde Yeni Düzenleme Yapıldı
  • Refüjde Yeni Düzenleme Yapıldı
Çorlu Güncel

Refüjde Yeni Düzenleme Yapıldı

  • 03 Mart 2021
  • 911 Kez Okundu

Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nin Kumyol Caddesi’ne bağlandığı kaldırımların yanında bulunan refüjlerde düzenleme yapıldı. Köpek kulübeleri kaldırılıp yerine yeni bitkiler ekildi.


Çorlu’da Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi üzerindeki refüjlerde bulunan köpek kulübeleri bulundukları yerden kaldırıldı. Belediye ekipleri o bölgede düzenleye giderek yeni bitkiler ekti. Kaldırımlarda bulunan bankamatiklerin yanında bulunan telefon kulübesi ise kaldırılmadı, telefon kulübesinin olduğu kısma parke taşı döşendi. 
Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’nin Kumyol Caddesi’ne bağlı bulunduğu noktada belediye ekipleri düzenlemeye gitti. Bulunan köpek kulübeleri kaldırılarak kaldırımın yanındaki refüjler tekrar düzenlendi. Telefon kulübesinin de kaldırılmasını isteyen vatandaşlar kulübenin kullanılmadığını ifade etti. Konuşmasını sürdüren vatandaşlar, “Telefon kulübesi kullanılmıyor ama burada durmaya devam ediyor. Madem duracak bari yeni bir kulübe getirilip tekrar takılsın, bu eski görüntüsüyle buraya yakışmıyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN