• Gelen Araçlar Geri Çevrildi
Çorlu Güncel

Gelen Araçlar Geri Çevrildi

  • 05 Ocak 2019
  • 828 Kez Okundu

TEKPARK’a ait olan Atatürk Meydanı’ndaki kapalı otopark öğle saatlerinde dolunca gelen araçlar görevliler tarafından geri çevrildi.

Çorlu’daki otopark sıkıntısı büyüyerek artmaya devam ediyor. Belediyelere ait otoparkların ve özel işletilen otoparkların yetersiz olması nedeniyle özellikle vatandaşlar Çarşı Merkezi’nde aracını park edecek yer bulamıyor. TEKPARK’a ait olan otoparkların kısa sürede dolması üzerine gelen araçlar geri çevriliyor.

 

Atatürk Meydanı’nda bulunan TEKPARK’a ait otoparkın sabahın erken saatlerinde dolması üzerine TEKPARK çalışanları gelen araçları geri çevirdi. Kapalı otoparkın girişine dolu yazılarını da koyan görevliler gelen araçlara da otoparkın dolu olduğunu söyledi.

 

“OTOPARK SIKINTISI ACİLEN ÇÖZÜLMELİ”

 

Vatandaşlar ise otopark sıkıntısına tepki göstererek: “Çorlu’da ciddi bir otopark sıkıntısı var. TEKPARK’a ait olan otoparklar erken saatler de doluyor, dolduktan sonra bizler araçlarımızı park edecek yer bulamıyoruz. Özellikle Çarşı Merkezi’ne yakın olan ara sokaklar park etmiş araçlarla dolup taşıyor. Ara sokaklarda yer bulabilirsek kendimizi şanslı sayıyoruz. Acil olarak Çorlu’nun otopark sıkıntısı çözülmesi lazım” dedi.

 

İmdat Şahin