• Mahalle Var Ama Yolu Yok!
  • Mahalle Var Ama Yolu Yok!
  • Mahalle Var Ama Yolu Yok!
  • Mahalle Var Ama Yolu Yok!
  • Mahalle Var Ama Yolu Yok!
  • Mahalle Var Ama Yolu Yok!
Çorlu Güncel

Mahalle Var Ama Yolu Yok!

  • 15 Mayıs 2024
  • 410 Kez Okundu

Havuzlar Mahallesi Hz. Ali Cami’nin altındaki mahalle sakinleri yolun bozuk olmasından dertli. Köstebek yuvasına dönen yolun biran önce yapılmasını isteyen mahalle sakinleri belediyeye tepki gösterdi.



Havuzlar Mahallesi Orhanbey Caddesi, Selçuklu Caddesi ile Orhanbey 1’inci, Orhanbey 2’inci, Orhanbey 3’üncü, Orhanbey 4’üncü, Orhanbey 5’inci, Orhanbey 6’ıncı, Orhanbey 7’inci, Orhanbey 8’inci ve Orhanbey 11’inci sokaklarda yolların bozuk olduğunu vurgulayan mahalle sakinleri Çorlu Belediyesi’nden yardım istedi. Yüzlerce kişinin yaşadığı mahallede yollardan dolayı çok dertli olduklarını belirten mahalle sakinleri yolların yapılmasını istedi. 
BİR MAHALLE VAR UZAKTA AMA DOĞRU DÜZGÜN YOLU YOK!
Hazreti Ali Cami’nin altında bulunan mahalledeki sokakların doğru düzgün yollarının olmaması tepki çekiyor. Gazetemize konuşan mahalle sakinleri, “Havuzlar Mahallesi’nden aşağı doğru indiğinizde Hazreti Ali Cami’nin bulunduğu yerde, onlarca ev bulunuyor. Buradaki sokakların doğru düzgün yolu yok. Burası ayrı bir mahalle gibi, Orhanbey Caddesi’nden aşağı doğru indiğinizde yollarımız çok kötü. Çoğu yolda asfalt yok, mıcır dökülmüş durumda. Orhanbey Caddesi ise köstebek yuvası gibi” dedi. 
MAHALLE SAKİNLERİ YOLLARIN BİRAN ÖNCE YAPILMASINI İSTİYOR 
Onlarca evin bulunduğu mahallede yolların biran önce yapılmasını isteyen mahalle sakinleri konuşmasını sürdürdü: “Burada onlarca ev var ama maalesef yolu yok. Orhanbey Caddesi devamındaki sokaklarda doğru düzgün yol yok. Biran önce yolların asfaltlanmasını istiyoruz. Bazı sokaklarda hiç yol yok toprak yol var, yolların durumu çok kötü. Çorlu Belediyesi biran önce bu bölgeye yatırım yapmalı” dedi. 
MAHALLE SAKİNLERİ ÇORLU BELEDİYESİNDEN DESTEK İSTEDİ 
Çorlu Belediyesi’nden destek isteyen mahalle sakinleri gazetemize konuştu: “Hazreti Ali Cami’nin olduğu noktadaki sokaklarla ilgili Çorlu Belediyesi’nden destek istiyoruz. Çorlu Belediyesi bu bölgeye mutlaka yatırım yapmalı. İşe gidip gelirken çok büyük zorluklar yaşıyoruz. Burası ayrı bir mahalle gibi buraya hiçbir yatırım yapılmıyor. Mutlaka yatırım yapılmalı” dedi. 
İMDAT ŞAHİN