“Tekirdağ Ve Çerkezköy İçin Birlikte Çalışacağız”
Çorlu Güncel

“Tekirdağ Ve Çerkezköy İçin Birlikte Çalışacağız”

  • 01 Ekim 2026

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifasının ardından bir süre bağımsız olarak sürdürdüğü siyasi yolculuğunun ardından AK Parti’ye katıldı. Akay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek yeni döneme ilişkin ilk değerlendirmelerini yaptı.

Vahap Akay’dan AK Parti İl Başkanlığı’nda İlk Mesaj:


AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından parti rozeti takılan Akay, Tekirdağ’daki ilk ziyaretini AK Parti İl Başkanlığı’na gerçekleştirdi. Akay, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş’ü; AK Parti MKYK Üyesi ve Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş ile AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay’ın da katılımıyla ziyaret etti. Ziyarette Tekirdağ ve Çerkezköy’ün önümüzdeki dönemdeki çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunulurken, Akay basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.
“GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ”
Yeni döneme ilişkin mesaj veren Vahap Akay, Tekirdağ ve Çerkezköy için istişare ve dayanışma içerisinde çalışacaklarını belirtti. Akay, “Bundan sonraki süreçte hep birlikte istişare ve dayanışma içerisinde, Tekirdağ’ımız ve Çerkezköy’ümüz için güçlü bir şekilde çalışacağız. Birlikte çalışacak, birlikte üretecek, Çerkezköy’ümüz için güzel işlere imza atacağız” ifadelerini kullandı.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ali Gümüş de Akay’ın partiye katılımının ardından yaptığı açıklamada, Akay’ın üç dönem Çerkezköy Belediye Başkanlığı yaptığını hatırlatarak yeni hizmet döneminin Tekirdağ ve Çerkezköy için hayırlı olmasını diledi. Akay, ziyaretin ardından yaptığı paylaşımda ise nazik ev sahipliği ve misafirperverliği dolayısıyla İl Başkanı Ali Gümüş ve AK Parti Tekirdağ İl Yönetimi’ne teşekkür etti.
HABER MERKEZİ