• Biz Yazmaktan Yorulduk!
  • Biz Yazmaktan Yorulduk!
Çorlu Güncel

Biz Yazmaktan Yorulduk!

  • 13 Mayıs 2024
  • 577 Kez Okundu

Avrupa Yakası Gazetesi olarak Çorlu’daki duraklara park eden araçlar nedeniyle otobüsler duraklara giremiyor, haberini defalarca yaptık, biz haber yapmaktan yorulduk, yetkililer ise sorunu bir türlü çözemiyor.

Çorlu’da Atatürk Meydanı Şinasi Kurşun Caddesi üzerindeki durağa park eden araçlar nedeniyle otobüsler yolcuları yolun ortasından almak zorunda kalıyor. Avrupa Yakası Gazetesi olarak sorunu defalarca dile getirdik, otobüs şoförleri, yolcular duruma isyan ediyor. Yolcular yolun ortasında otobüse binmek zorunda kalıyor. Duraklara araç park etmesini engelleyecek hiçbir tedbir alınmazken sorun yıllardır devam ediyor. Otobüsler durağa giremediği için Omurtak Caddesi üzerinde uzun araç kuyrukları oluşuyor. Yıllardır devam eden soruna karşı hiçbir adımın atılmaması ise tepkilere neden oluyor. Otobüs şoförleri ve vatandaşlar duraklara park eden araçlar nedeniyle büyük zorluklar yaşıyor. Özellikle yaşlı vatandaşlar otobüslere binemiyor. Şehir merkezindeki duraklara acil çözüm bulunmasını isteyen yolcular yetkilileri göreve davet etti.

HER YIL ONLARCA HABER YAPIYORUZ

Otobüs duraklarında yaşanan sıkıntıları her yıl defalarca gündeme getiriyoruz. Otobüslere binen vatandaşlar duruma artık isyan ediyor. Otobüs şoförleri ise duraklara araç çekilmesine tepki gösteriyor. Yetkililer ise sorunları bir türlü duymuyor, görmüyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Yıllardır duraklara araç park edilmesi sorunu devam ediyor. Ancak hiçbir çözüm yok, sorun kendi haline bırakılmış durumda. Sürücülerin de bu konuda dikkatli olmaları gerekiyor fakat bunun önlemini almak Çorlu’yu yönetenlerin sorunu. Çözüm bulunsa, cezai işlemler uygulansa, farklı çözümler geliştirilse bu sıkıntı ortadan kalkacak ama maalesef hiçbir şey yapılmıyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN