Mühendislik Ve İnovasyon Fütürizmi Konulu Konferans Düzenlendi
Çorlu Güncel

Mühendislik Ve İnovasyon Fütürizmi Konulu Konferans Düzenlendi

  • 25 Ekim 2024

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Endüstri Mühendislik Topluluğu ve Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği işbirliği ile Mühendislik ve İnovasyon Fütürizmi konulu konferans düzenlendi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya çok sayıda davetli katıldı. Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Furkan Biçer toplantıda yaptığı konuşmada düzenlediğimiz etkinlikte genç mühendisler, yenilikçi fikirler ve teknolojinin geleceği üzerine derinlemesine sohbetler gerçekleştirildi ifadelerini kullandı. Düzenlenen konferansta TETSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Bayram, Toyota Türkiye Eski CEO’su Orhan Özer, Altınyıldız Genel Koordinatörü Ali Osman Kilitçioğlu sektörle ilgili bilgiler verdi. 

TEKNOLOJİ DÜNYASINDA NASIL DAHA YARATICI VE ETKİLİ OLABİLECEĞİMİZİ TARTIŞTIK

Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Furkan Biçer konferansla ilgili yaptığı açıklamada: “Çorlu Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak ‘Mühendislik ve İnovasyon Fütürizmi’ etkinliğimizi başarıyla gerçekleştirdik! Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlediğimiz etkinlikte genç mühendisler, yenilikçi fikirler ve teknolojinin geleceği üzerine derinlemesine sohbetler gerçekleştirildi. Katılımcılarımızın yoğun ilgisi, salonu dolduran enerjisi ve değerli konuşmacılarımızın kıymetli katkılarıyla geleceğin mühendislik dünyasını birlikte keşfettik. Etkinliğimizin ana teması olan inovasyon, geleceğin inşasında büyük bir rol oynayacak. Birlikte teknoloji dünyasında nasıl daha yaratıcı ve etkili olabileceğimizi tartıştık. Bu anlamlı etkinliğe katılım gösteren tüm genç arkadaşlarımıza, sektör profesyonellerine ve destek veren tüm paydaşlara sonsuz teşekkürler” ifadelerini kullandı.