Abs Derneğinden Gazetemize Ve Büyükşehir'e Teşekkür
Çorlu Güncel

Abs Derneğinden Gazetemize Ve Büyükşehir'e Teşekkür

  • 17 Ekim 2024

Ayşin Bedri Selvi Kültür ve Sanat Derneği Omurtak Caddesi üzerindeki fıskiyelerin ve heykellerin yapılmasıyla ilgili Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ve gazetemize teşekkür etti.

Omurtak Caddesi üzerindeki kavşakta bulunan fıskiyeler ve heykeller geçtiğimiz günlerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Heykellerin renginin solması ve fıskiyelerin ahenk içinde akmamasını gazetemiz sürekli gündeme getirmişti. Bundan dolayı ABS Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bedri Selvi gazetemize de teşekkür etti. Kavşakta bulunan fıskiyelerin önünde pankart açan ABS Kültür ve Sanat Merkezi üyeleri burada bir açıklama yaptı. 
AVRUPA YAKASI GAZETESİ HABERLERİYLE BÜYÜK EMEK VERDİ 
Konuyla ilgili açıklama yapan Ayşin Bedri Selvi Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Bedri Selvi, “Avrupa Yakası Gazetesi Çorlu’daki kültür ve sanat olaylarına çok duyarlı bir gazete. Şehirler sanat ile birlikte yaşar, meydanlara kavşaklara parklara konulan sanatsal görsellerin mutlaka belediyeler tarafından bakımları yapılmalı ve görsel olaraktan güzel gözükmelidir. Gazeteniz bu konuda çok duyarlı haberler yapıyor. Sizleri öncelikle tebrik ediyoruz. Buradaki heykellerin ve fıskiyelerin düzene girmesinde sizin de katkınız çok büyük” ifadelerini kullandı.  
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine de teşekkür eden Bedri Selvi konuşmasını sürdürdü: “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi buradaki heykellerin bakımını yaptı, fıskiyeler şimdi daha ahenk içinde akıyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne de bu katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Kültür İşleri Daire Başkanı Ayça Hanıma ve emeği olan herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.
İMDAT ŞAHİN