• Chp'den 2 Bin Kişilik İftar
Çorlu Güncel

Chp'den 2 Bin Kişilik İftar

  • 28 Mart 2024
  • 280 Kez Okundu

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı’nda 2 bin kişilik iftar yemeği düzenledi.

İftar programına CHP Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt ve meclis üyesi adayları katıldı. CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar yaptığı açıklamada 2 bin kişiye iftar yemeği verdiklerini belirtti. Cumhuriyet Meydanı boyunca iftar sofraları kurularak vatandaşlar oruçlarını açtı. CHP Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve ilçe başkanı Cüneyt Akar masaları ziyaret ederek vatandaşlara hayırlı iftarlar dileğinde bulundu. 

VATANDAŞLARIMIZLA İFTAR PROGRAMLARINDA BULUŞMAK MUTLULUK VERİYOR

CHP Çorlu Belediye Başkanı aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt yaptığı açıklamada: “Bugün partimiz adına iftar veriliyor, iftar programında vatandaşlarımızla bir aradayız. Yan tarafta da AK Partili arkadaşlarımız belediye düğün salonunda iftar düzenliyor. Milletvekillerimiz Allah kabul etsin demeye gelmiş. Bizlerde onları yolcu ettik. Farklı farklı mahallerimizde vatandaşlarımızla iftar programlarında bir araya geliyoruz. Büyük bir mutluluk duyuyoruz. Hep birlikte oruçların açılıyor olması son derece kıymetli. Ramazan Ayı’nın hem hemşerilerimiz, hem ülkemiz hem dünya adına huzur bereket birlik ve mutluluğa vesile olmasını temenni ederim” dedi. 

CHP OLARAK CUMHURİYET MEYDANI’NDA 2 BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ DÜZENLEDİK

CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, “Bugün 2 bin kişiye yemek veriliyor. Ramazan Ayı bolluk ayı bereket ayı bizde bu akşam Cumhuriyet Halk Partisi olarak iftar yemeği vermek istedik. Vatandaşlarımızın tuttuğu orucu Allah kabul etsin. Ramazan Ayı huzur içinde geçsin birlik beraberlik içinde geçsin. Önümüzde bir seçim var, hayırlısıyla Pazar günü sandıklara gideceğiz. Sonucunu hep beraber göreceğiz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN