• Müge Yıldız Topak'tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı
Çorlu Güncel

Müge Yıldız Topak'tan 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

  • 14 Mart 2024
  • 276 Kez Okundu

Cumhur İttifakı ve AK Parti Ergene Belediye Başkan Adayı Müge Yıldız Topak, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Topak mesajında, insan sağlığı için gece gündüz demeden çalışan sağlık çalışanlarının fedakarlıklarına ve koronavirüs salgınıyla mücadelede gösterdikleri üstün çabalara dikkat çekti. Müge Yıldız Topak mesajında, “Bu özel ve anlamlı günde, sağlığımızı emanet ettiğimiz, hayatımızın her döneminde yanımızda olan değerli sağlık çalışanlarımızın Tıp Bayramı’nı kutlarım. Özellikle Pandemi sürecinde, kendi sağlıklarını dahi ikinci plana atarak insanlık için mücadele eden, gece gündüz demeden çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Onların özverisi, fedakarlığı ve gayreti bizim için paha biçilemezdir” ifadelerini kullandı.

Korona virüsüyle mücadelede sergilenen dayanışmanın önemine vurgu yapan Topak, “Sağlık çalışanlarımız, bu zorlu süreci yönetmede gösterdikleri üstün çaba ve gayretle gerçek kahramanlardır. Bu özel günde, emekleriniz için sizlere minnettarız. Sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice yıllar dilerim. Unutmayın, sizler toplumumuzun temel taşısınız ve verdiğiniz tüm emekler için teşekkür ederim. Her biriniz bizim için değerlisiniz ve kıymetlisiniz” şeklinde duygularını paylaştı.

14 Mart Tıp Bayramı’nın, sağlık çalışanlarının hak ettikleri değeri ve takdiri görmeleri için bir fırsat olduğunu vurgulayan Topak, tüm sağlık çalışanlarının bu özel gününü kutladı ve onlara sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam dileğinde bulundu.