• Babacan Hükümete Sarıkart Gösterdi
  • Babacan Hükümete Sarıkart Gösterdi
Çorlu Güncel

Babacan Hükümete Sarıkart Gösterdi

  • 04 Mart 2024
  • 331 Kez Okundu

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Çorlu ziyaretinde basın mensuplarına konuşarak 31 Mart yerel seçimlerinde seçmenlerden hükümete sarıkart göstermelerini istedi.

Geçtiğimiz hafta sonu Trakya turu düzenleyen Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Çorlu’yu da ziyaret etti. Çorlu ziyaretinde partilileriyle ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Ali Babacan açıklamalarda bulundu. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a Deva Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Deva Saadet, Gelecek partisinin ortak Tekirdağ Büyükşehri Belediye Başkan Adayı Ahmet Akçay, yine Deva Saadet Gelecek Partisi’nin Çorlu Belediye Başkan Adayı Görkem Görkem Karacaş’da eşlik etti. 

BABACAN ATATÜRK MEYDANINDA VATANDAŞLARLA BULUŞTU 

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Trakya’da il ve ilçeleri ziyaret etti. Çorlu’ya gelen Ali Babacan önce otobüsle şehir turu düzenledi ardından Atatürk Meydanı’nda partilileriyle ve vatandaşlarla buluştu. Ali Babacan derdi olan vatandaşları dinledi, notlar aldırdı. Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’a Deva, Saadet ve Gelecek Partisi il başkanları ilçe başkanları ve partililerde eşlik etti. 

BU İKTİDARA BU SEÇİMDE SARIKART, 2028 SEÇİMLERİNDE KIRMIZI KART GÖSTERELİM

Seçimlerden tam iki yıl önce yerel yönetimler ve şehircilik eylem planını hazırladık. Burada belediyecilik nedir, yerel yönetimler nedir böyle ince ince tablolar halinde planladık. Hepsini takvimi hazır neler yapılacağı bellidir. Dolayısıyla belediyecilikten ne anladığımızı detaylı olarak ortaya koyan bir siyasi partiyiz. Türkiye’nin kaynakları bol, Türkiye çok büyük ve çok güzel bir ülke ama maalesef kötü yönetiyoruz, güzle ve büyük ülke kötü yönetildiği için hak ettiği refaha ulaşamıyor. Sadece ve sadece kötü yönetildiği için hukuk ve adalet konusunda çok büyük bir problemimiz var. Hep beraber bu ülkeyi layık olduğu refah seviyesine ve layık olduğu hukuk ve adalet seviyesine ulaştırmak için hep beraber gayret ortaya koyacağız. Bu seçimler belediye başkanları ve meclis üyelerinin seçimi ama bu seçimler aynı zamanda iktidarı uyarma seçimi, iktidara aklını başına al seçimi, yani bu sandıktan çıkacak sonuçlar sadece belediye başkanlarımız ortaya çıkacağı sonuçlar değil, bu ortaya çıkan sonuçlar aynı zamanda hükümete bir mesaj olacak ve bu mesaj bu seçimde bir sarıkart göstermemiz gerekiyor. Hükümete yanlışı var, faul yapıyorsun hukuk dinlemiyorsun, kuralları bozuyorsun deme seçimi, bu seçim, bu seçim sarıkart gösterme seçimi. Ama biliyorsunuz iktidar bir sonraki seçim genel seçimlerde iktidarı değiştireceğiz. Önce sarıkart uyarı, bir sonraki seçimler de hep beraber kırmızı kartı göstereceğiz inşallah kötü yönetim iktidarına son vereceğiz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN