• Atatürk Bulvarı Servis Araçlarının Otoparkı Oldu
  • Atatürk Bulvarı Servis Araçlarının Otoparkı Oldu
Çorlu Güncel

Atatürk Bulvarı Servis Araçlarının Otoparkı Oldu

  • 06 Kasım 2021
  • 835 Kez Okundu

Araç trafiğinin en yoğun olduğu bulvarlardan bir tanesi olan Atatürk Bulvarı servis araçlarının otoparkı oldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlar “Servis araçları akşama kadar burada park halinde bekliyor” dedi.

Servis araçlarının güzergahı konumundaki Atatürk Bulvarı’na servis araçlarının park etmesi vatandaşın da tepkisine neden oluyor. Onlarca servis aracının park halinde olduğu Atatürk Bulvarı’ndaki trafiği olumsuz etkilediğini öne süre vatandaşlar servis araçlarına bir alan ayrılmasını istedi. 
ATATÜRK BULVARINI PARK YERİ OLARAK KULLANIYORLAR
Çorlu’nun en işlek bulvarının park yeri olarak kullanılmasının doğru olmadığını iddia eden vatandaşlar servis araçlarına bir alan oluşturulması gerektiğini vurguladı. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Atatürk Bulvarı servisçilerin park yeri olarak kullanılıyor. Burası Çorlu’nun en işlek bulvarı durumunda. Araçların park etmesi araç trafiğini olumsuz etkiliyor” dedi. 
SERVİSLERİN BEKLEYECEĞİ BİR ALAN OLUŞTURULMASI GEREKİYOR 
Servis araçlarının servisleri bittiği zaman kalabilecekleri bir alana ihtiyaç olduğunu kaydeden vatandaşlar konuşmasını sürdürdü: “Servis araçlarının bekleyebilecekleri bir alana ihtiyaç var. maalesef tırlar içinde durum aynısı, Havuzlar Mahallesi’ne gittiğiniz zaman her yerde tırları kamyonları görmek mümkün. Onlarda mahalle tenha olduğu için orayı tercih ediyorlar. Ama bunun böyle olması doğru değil. Servis araçlarının da bekleyebilecekleri alanlara ihtiyaç var. Herkes boş bulduğu alana aracını çekerse olmaz” dedi.  
HABER MERKEZİ