• Trend Arena'dan Bir İlk Daha
  • Trend Arena'dan Bir İlk Daha
Çorlu Güncel

Trend Arena'dan Bir İlk Daha

  • 08 Mayıs 2018
  • 1315 Kez Okundu

23 Nisan’da birbirinden farklı etkinlikleriyle çocukların kalbini fetheden Trend Arena 28 Nisan Cumartesi Günü bambaşka bir yarışma ile bölgesinde yine bir ilki yaşattı.

TOPUKLAR YARIŞTI

Türkiye Atletizm Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen Trend Topuklar Yarışması’nda topuklu ayakkabılarını alıp Trend Arena’ya gelen katılımcılar parkurda kıyasıya yarıştılar. Edirne’den ve çevre ilçelerden de katılımın gözlendiği halka açık yarışmada topuk tıkırtıları izleyenlere de yarışmacılara da keyifli anlar yaşattı. 15:00-17:00 saatleri arasında gerçekleşen yarışmada sıralamalar Fotofinish Cihazı ile belirlendi. Yarışmanın hemen ardından Trend Arena 1. Kat etkinlik alanında düzenlenen ödül töreninde dereceye giren yarışmacılara para ödülleri ve yarışmaya katılan tüm yarışmacılara katılım belgeleri Trend Arena AVM Genel Müdürü Seda Atay tarafından verildi.

SAĞLIKTA ŞİDDETE HAYIR DEMEK İÇİN DANSETTİLER

Yine aynı gün Yetenek Sanat Akademisi ve Efsane Bilim ve Sanat Derneği’nin başarılı dansçıları Dünya Dans Günü’nü Trend Arena’da kutladılar. İzleyiciler tarafından ilgiyle izlenen gösteride Yetenek Sanat Akademisi’nin dansçıları Optimed Hastanesi’nin sponsorluğuyla hazırlanan Sağlıkçıya Şiddete Hayır! yazılı tişörtleriyle de gösteriye farklı bir anlam kattılar. Günümüzde ülkenin her yerinde artış gösteren sağlıkçılara yönelik şiddete tepki vermek ve sosyal bir algı yaratmak adına bu kez gösterilerini sağlıkçılar için yapan Yetenek Sanat Akademisi’nin dansçıları gösterilerini böyle anlamlı bir amaca yönelik yaptıkları için izleyiciler tarafından takdir topladılar.

Gösterilerine zeybek oynayan robot ile başlayan Efsane Bilim ve Sanat Derneği’nin dansçıları ise Sirtaki ve Erik Dalı ile gösterilerine devam ederek yüzlerde gülümsemelere sebep oldu. Yoğun ilgi ile izlenen gösterilerin sonunda izleyenler dansçıları alkış yağmuruna tuttu.

CANAN ALTAY