• Türk Sanat Müziği Severler Konserde Buluştu
Çorlu Güncel

Türk Sanat Müziği Severler Konserde Buluştu

  • 16 Nisan 2018
  • 1398 Kez Okundu

Çorlu Serhat Sarpel Türk Müziği Topluluğu Ergene İlçesi Marmaracık Mahallesi’nde Benek Koleji Fatih Kızıltoprak Konferans Salonu’nda bir Türk Sanat Müziği konseri gerçekleştirdi.

Çorlu’da 3 yıldan beri Türk müziği çalışmalarını başarı ile sürdüren Tekirdağ ilini İstanbul Türk Müziği Günleri festivalinde 2 yıldan beri başarı ile temsil eden Çorlu Serhat Sarpel Türk Müziği Topluluğu  14.04.2018 Cumartesi Günü saat 20.00 de Ergene İlçesi Marmaracık Mahallesi’nde  yer alan Benek Koleji Fatih Kızıltoprak Konferans salonunda Şef Serhat Sarpel yönetiminde eşsiz bir Türk Müziği ziyafeti verdi.

Konsere konuk sanatçı olarak TRT radyo ve televizyonlarından tanınan Serap Kuzey katılarak  müzik ziyafetine renk kattı. Konsere katılım yoğun olurken gelen izleyiciler konseri beğendiklerini dile getirdi. Topluluk Başkanı Köksal Pulurluoğlu konser sonunda  "Çalışmalarımızın semeresini beğeni ve alkışlar ile almak bizi olumlu yönde motive etmektedir. Büyük bir aşk ve gayret ile musiki çalışmalarına ve konserlere devam edeceğiz."  şeklinde açıklama yaptı

İmdat Şahin