Hoş Geldin İbrahim Eymen Bebek!
Eylem ve Hasan Berk Arlı çiftinin ilk çocukları, 22 Ağustos 2025 Cuma günü saat 09.30’da dünyaya geldi. Ailenin yeni ferdi, İbrahim Eymen bebek, hem Arlı hem de Şişman ailelerine büyük bir sevinç ve mutluluk getirdi. İlk kez anne-baba olmanın heyecanını yaşayan genç çift, sağlıkla kucaklarına aldıkları bebekleriyle tarifsiz bir mutluluğa kavuştu.
Avrupa Yakası Gazetesi olarak İbrahim Eymen bebeğe sağlıklı ve uzun bir ömür diliyor, Eylem ve Hasan Berk Arlı çiftini yürekten tebrik ediyoruz. Allah analı babalı büyütsün!
HABER MERKEZİ
Cumhuriyet Ligi'nde Nefes Kesen Final!
Gençlerin kendi imkânlarıyla organize ettiği ve yaklaşık iki aydır süren Cumhuriyet Ligi Halı Saha Turnuvası, bu hafta sonu oynanan final maçıyla sona erdi. Finalde karşı karşıya gelen Armada City ile Başkan FC takımları, sahada dostluk ve rekabeti aynı anda yaşattı.
Büyük bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın galibi Armada City olurken, takım oyuncuları maç sonunda büyük sevinç yaşadı. Tribünlerdeki coşku ise görülmeye değerdi. Final maçının onur konuğu olan ÇBFK'dan Ayhan Serbest, genç sporcularla bir araya gelerek organizasyona renk kattı. Serbest, kupa töreninde şampiyon takıma ödülünü takdim ederken, gençlerle samimi bir sohbet de gerçekleştirdi.
Bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm genç sporcularımızı tebrik ediyor, sporun birleştirici gücünü yansıtan daha büyük projelerde yeniden bir araya gelmeyi diliyoruz.
HABER MERKEZİ
Ahmet Bayram'dan Tff Başkanına Ziyaret
Çorluspor 1947 Spor Kulübü Başkanı Ahmet Bayram, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nu ziyaret etti.
Ligin başlamasına çok kısa bir süre kalırken, Çorluspor 1947 Spor Kulübü çalışmalarını hızla sürdürüyor. Afyon kampını tamamlayan Çorluspor 1947 liglerin Eylül Ayı’nda başlamasıyla birlikte yeşil sahalarda mücadelesine başlayacak. Çorluspor 1947 Kulüp Başkanlığına seçilen Ahmet Bayram’da çalışmalarına hızlı başladı. Çorluspor 1947’den yapılan açıklamada: Başkanımız Ahmet Bayram ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Riva Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleşen görüşmede, gündeme dair konularla ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ziyaretin sonunda TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Çorluspor 1947 Kulübü Başkanımız Ahmet Bayram’a isminin yer aldığı A Millî Takım formasını hediye ederken, Başkanımız Ahmet Bayram da kendisine Çorluspor 1947 formamızı takdim etti” ifadelerine yer verildi.
İMDAT ŞAHİN