Önerler Mahallesi Evliye Çelebi Bulvarı’nın göle dönmesi sürücülere zor anlar yaşatıyor. Sürücüler bu bölgeye çözüm bulunmasını istiyor.
İstanbul Yolu ile Evliya Çelebi Bulvarı’nın kesiştiği noktada biriken yağmur suları sürücülere zor anlar yaşatıyor. Evliye Çelebi Bulvarı’na gidecek olan sürücüler biriken yağmur sularının içinden geçmek zorunda kalıyor. Yine Evliya Çelebi Bulvarı’ndan İstanbul Yoluna bağlanacak sürücülerde aynı sorunu yaşıyor. Bölgeye biran önce yağmur suyu hattının yapılmasını isteyen sürücüler Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nden destek istedi.
BÖLGEYE YAĞMUR SUYU HATTININ YAPILMASI İSTENİYOR
Evliye Çelebi Bulvarı ile İstanbul Yolu’nun kesiştiği noktaya yağmur suyu hattı yapılmasını isteyen sürücüler gazetemize konuştu: “Her yağmurda Evliya Çelebi Bulvarı göle dönüyor. Evliya Çelebi Bulvarı’nın ışıkların olduğu kısımda meydana gelen çukur nedeniyle göllenme meydana geliyor. Yaşanan soruna karşı mutlaka çözüm bulunması gerekiyor. Çünkü sürücüler gölün içinden geçmek zorunda kalıyor. Şiddetli yağmurlarda su birikintileri daha fazla oluşuyor. Yağmur suyu hattının yapılması şart, yoksa sorun daha da artacaktır” dedi.
GÖLLENME NEDENİYLE SÜRÜCÜLER ZOR ANLAR YAŞIYOR
Her yağmurda göllenmenin meydana geldiği Evliya Çelebi Bulvarında sorun yaşayan sürücüler büyükşehir belediyesinden çözüm istedi. Biriken yağmur suları nedeniyle trafikte aksamaların meydana geldiğini belirten sürücüler ani firenler yapılmak zorunda kalındığını ve kaza riskinin arttığını belirtti.
İMDAT ŞAHİN










