“Kemâl” Müzikaline İzleyenlerden Tam Not
Çorlu Güncel

“Kemâl” Müzikaline İzleyenlerden Tam Not

  • 11 Kasım 2025

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve Çorlu Ünal Baysan Kültür Merkezi’nde sahnelenen Kemâl Müzikali izleyenlerden tam not aldı.



 

Çorlu ÜBKM’de gerçekleştirilen Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını konu alan "Kemâl" müzikalini izleyenler arasında Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Onur Bozkurter de yer aldı.

Çorlu’da sahnelenen bu muhteşem sanat eserinin izleyicilere büyük bir gurur ve heyecan yaşattığını ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarkurt, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz tarafından düzenlenen ve Ünal Baysan Kültür Merkezi'nde sahnelenen 'Kemâl' müzikaline katılarak Atatürk'ün eşsiz mirasına bir kez daha tanıklık ettik. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını anlatan bu muhteşem sanat eseri, hepimize büyük bir gurur ve heyecan yaşattı.” dedi.

Programın ardından konuşma yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Candan Yüceer, “Dün Süleymanpaşa’daydık, bugün Çorlu’dayız. Ne kadar izlesek de bu güzel anlatıma doyamıyoruz. Atatürk sevgisi bitmez, O’nun fikirleri ölmez. Seksen yıl değil, binlerce yıl da geçse, bizim için hiçbir şey değişmez. O’nun açtığı yolda gösterdiği hedefe hiç durmadan hep beraber yürüyeceğiz. Tekirdağ’da, Üç Kemal’in şehrinde Kemâl’i izlemek ve dinlemek bizim için büyük bir onur ve gurur. Yüreğinize, aklınıza, yeniden o fikirleri, mücadeleyi, hayatı, kararlılığı, inancı zikrettiğiniz için bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Tarihi ve sanatsal açıdan büyük değer taşıyan "Kemâl" müzikali, izleyicilerden tam not aldı.