Galatasaray 25'Inci Şampiyonluğunu Kutladı
Süper Lig'in 36. haftasında sahasında Kayserispor'u 3-0 mağlup ederek sezonun bitimine iki hafta kala 25. şampiyonluğunu garantileyen Galatasaray, şampiyonluğu taraftarıyla birlikte kutladı.
Çorlu Atatürk Meydanı’nda bir araya gelen taraftarlar 25’inci şampiyonluğunu doyasıya kutladı. Süper Lig’de 2024-2025 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Sarı Kırmızı ekip elde ettiği başarıyla birlikte 25. Kez Süper Lig Şampiyonluğu kazandı. Galatasaray’ın zaferi Çorlu’da büyük bir coşku ile kutlandı. Atatürk Meydanı’nda toplanan taraftarlar ellerinde bayraklar ve meşalelerle şampiyonluğu doyasıya kutladı. Taraftarlar araç konvoylarıyla şehir turu attı. Kutlama geç saatlere kadar devam etti. Meşalelerle geceyi aydınlatan taraftarların coşkusu saatlerce sürdü. Emniyet güçleri kutlamaların güvenli bir şekilde gerçekleşmesi için yoğun önlem aldı.
İMDAT ŞAHİN
19 Mayıs Okullarda Kutlandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı resmi törenlerin dışında Çorlu’daki okullarda da kutlandı.
Özellikle Lise düzeyindeki okullarda öğrencilerin hazırladığı etkinlikler büyük beğeni topladı. Öğrencilerle birlikte velilerde okullardaki kutlamalara katıldı. Öğrencilerin hazırladığı sportif görseller velilerden tam not aldı. Gösterilerin yanı sıra kutlamalarda şiirler okundu, halk oyunları gösterileri yapıldı. Okul yönetimi ve öğretmenlerin de katıldığı 19 Mayıs kutlamaları gün boyunca devam etti. Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak milli mücadeleyi başlattığı gün Türkiye genelinde coşkuyla kutlandı. Çorlu’daki resmi törenlerin dışında, okullarda da kutlamalar devam etti.
İMDAT ŞAHİN
106. Yıl Gururu Ergene'de Yaşandı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yıl dönümü, Ergene’de büyük bir coşku ve gururla kutlandı. Ergene Belediyesi’nin özenle hazırladığı kutlama programı, vatandaşların yoğun katılımıyla bayram havasında geçti.
Ergene’de kutlamalar sabah saatlerinde Marmaracık Mahallesi Atatürk Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. Törenlere Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak katıldı. Ardından kutlama programı, Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda devam etti. Günün ilerleyen saatlerinde ise coşku doruğa ulaştı. Gerçekleştirilen DJ performansı ve Çağan Şengül konseri, gençlere ve Ergene halkına unutulmaz anlar yaşattı. Mustafa Kemal Atatürk Stadyumunu dolduran vatandaşlar, müzik eşliğinde bayramı doyasıya kutladı.
Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak da kutlamalar boyunca vatandaşlarla yakından ilgilendi, onların bayram coşkusuna ortak oldu. Başkan Topak’a gösterilen yoğun ilgi dikkatlerden kaçmadı. Samimi tavırları ve sıcak sohbetiyle halkla iç içe olan Başkan Topak, gençlerle hatıra fotoğrafları çektirdi, bayram sevincini paylaştı.
Ergene’de gün boyu süren etkinlikler, 19 Mayıs’ın ruhuna yakışır şekilde birlik, beraberlik ve büyük bir gurur içerisinde tamamlandı.
HABER MERKEZİ