Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor
Çorlu Güncel

Belediye Meclisi Bugün Toplanıyor

  • 04 Şubat 2025

Çorlu Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını 5 Şubat 2025 Çarşamba (bugün) saat 14:00’te gerçekleştirecek.

 

 

Toplantıda, yoklama ve açılışın ardından meclis üyelerine çeşitli konularda bilgilendirme sunumları yapılacak. Gündem maddeleri arasında, kadro derece değişikliği, yurt dışında Ramazan ayında iftar organizasyonu, Emine Ali Yeter Çok Amaçlı Eğitim Merkezi’nde SODAM ile iş birliği protokolü için imza yetkisi verilmesi gibi önemli konular yer alıyor.

Ayrıca, Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Nusratiye Mahallesi'nde su kuyusu, su iletim hattı ve elektrik hattı güzergahı olarak kullanılmak üzere park alanında yer tahsisi talebi, 3194 sayılı İmar Kanunu’nun 17. maddesi kapsamında taşınmaz satışları için Encümene yetki verilmesi ve Çorlu Seyyar Esnaf ve Pazarcılar Odası ile ortak proje yapılması için Belediye Başkanına yetki verilmesi gibi konular da görüşülecek.
Toplantıda ayrıca Plan ve Bütçe Komisyonu, İçişleri Komisyonu ve İmar Komisyonu raporları ele alınacak. Gündemde yer alan imar planı değişiklikleri de meclis üyelerinin değerlendirmesine sunulacak.