• Kırık Taşlar Ne Zaman Değiştirilecek?
  • Kırık Taşlar Ne Zaman Değiştirilecek?
Çorlu Güncel

Kırık Taşlar Ne Zaman Değiştirilecek?

  • 09 Şubat 2024
  • 463 Kez Okundu

Çorlu’nun en kalabalık meydanlarından biri olan Cumhuriyet Meydanı’nda kaldırım taşlarının kırılması vatandaşların tepkisini çekti.

Cumhuriyet Meydanı’na çıkan araçlar nedeniyle meydandaki taşlar kırılıyor. Taşların kırılması nedeniyle vatandaşlar meydanda yürümekte güçlük çekiyor. Özellikle yaşlı vatandaşlar yürürken ve çocuklar meydanda koşarken büyük zorluk yaşıyorlar. Duruma tepki gösteren duyarlı vatandaşlar Cumhuriyet Meydanı’ndaki taşların biran önce değiştirilmesini istedi. 

ÇORLU’NUN EN KALABALIK MEYDANINA BU TAŞLAR YAKIŞMIYOR 

Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan taşların kırık olmasının kabul edilemez olduğunu belirten vatandaşlar gazetemize konuştu: “Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan taşların kırılması kabul edilemez. Meydandaki taşların çoğu kırılmış durumda, bu taşların yerine yenilerinin konulması gerekiyor. Belediye ekipleri bunları görmesi lazım ve kırılanın yerine hemen yenisinin değiştirmesi gerekiyor” dedi. 

MEYDANA ÇIKAN ARAÇLAR TAŞLARIN KIRILMASINA NEDEN OLUYOR 

Cumhuriyet Meydanı’na çıkan araçlar nedeniyle meydandaki taşların kırıldığına dikkat çeken vatandaşlar araçların çıkmasına müsaade edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı. Konuşmasını sürdüren vatandaşlar, “Cumhuriyet Meydanı’na çok fazla araç çıkıyor, görevli kamyon araçları da çıkıyor, hadi onlar görev yapıyor ama bazı araçlar gelip meydana park ediyor. Bunun önüne geçilmeli veya kırılmayan taşlar konulmalı” dedi. 

İMDAT ŞAHİN