• Ak Parti'nin Adayları Belli Oldu
  • Ak Parti'nin Adayları Belli Oldu
  • Ak Parti'nin Adayları Belli Oldu
  • Ak Parti'nin Adayları Belli Oldu
  • Ak Parti'nin Adayları Belli Oldu
  • Ak Parti'nin Adayları Belli Oldu
Çorlu Güncel

Ak Parti'nin Adayları Belli Oldu

  • 05 Şubat 2024
  • 701 Kez Okundu

AK Parti 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Tekirdağ’daki adaylarını belirledi. Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasıyla Tekirdağ’ın ilçelerindeki belediye başkan adayları belirlenmiş oldu.



31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayını ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarını belirlemiş oldu. Cumhurbaşkanı aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayından geçen belediye başkan adayları kamuoyuna tanıtıldı. Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal olurken, Ergene’nin adayı Müge Yıldız Topak, Çerkezköy’ün adayı Abdullah Öge, Süleymanpaşa’nın adayı Gökhan Saygı, Kapaklı’nın adayı mevcut belediye başkanı Mustafa Çetin, Malkara’nın adayı Gediz Coşkun, Şarköy’ün adayı Görkem Gökkaya, Marmaraereğlisi’nin adayı mevcut başkan Hikmet Ata, Hayrabolu Osman İnan, Muratlı İmdat Altıntaş (MHP), Saray Mümin Buluş (MHP) oldu. 
ÇORLU HAKAN SUNAL, ERGENE MÜGE YILDIZ TOPAK OLDU 
31 Mart Yerel seçimler için en merak edilen ilçelerden biri Çorlu’nun adayıydı. Çorlu’da yıllardır doktorluk mesleğini yürüten Hakan Sunal Çorlu Belediye Başkan Adayı oldu. Ergene Belediye Başkan Adaylığına da bir kadın getirildi. Ergene’de yıllardır çalışmalarını sürdüren Müge Yıldız Topak belediye başkan adayı olarak belirlendi. 
MEVCUT BELEDİYE BAŞKANLARI YENİDEN ADAY YAPILDI 
2019 yerel seçimlerde Tekirdağ’ın ilçelerini kazanan mevcut belediye başkanları tekrar aday yapıldı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Marmaraereğlesi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan tekrar aday yapıldı. Süleymanpaşa Belediyesi’ni de alan AK Parti Süleymanpaşa’ya Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı’yı başkan adayı olarak belirledi. 
2 İSİM MHP’DEN ADAY OLDU  
AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi 31 Mart yerel seçimlerine de Cumhur İttifakı olarak katılmaya karar vermişlerdi. Tekirdağ’ın ilçelerinde belediye başkan adayı seçilen isimler Cumhur İttifakı’nın adayı olarak yarışa girecekler. 9 ilçenin adayı AK Parti’li isimler olurken 2 ilçenin adayları ise MHP’den belirlendi. Muratlı Belediye Başkan Adayı İmdat Altıntaş ve Saray Belediye Başkan Adayı Mümin Buluş MHP’den aday olarak gösterildi. 
AK PARTİ ADAYLARIN BELİRLENMESİYLE ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRACAK
AK Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’in ismi geçtiğimiz hafta açıklanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanını belirledikten sonra AK Parti ilçe belediye başkan adaylarını da netleştirdi. Adayların belli olmasıyla birlikte seçim çalışmalarına yoğunluk vermesi beklenen AK Parti Tekirdağ’da ilçeleri ve büyükşehir belediyesini kazanmak istiyor. 
İMDAT ŞAHİN