Birlik Ve Beraberlik Dolu Kurban Bayramı Mesajı
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bayramların sevgi, saygı, dayanışma ve paylaşma duygularının en üst seviyeye ulaştığı müstesna günler olduğunu belirten Başkan Sarıkurt, tüm Çorlu halkının bayramını kutladı.
Başkan Sarıkurt, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim, bizleri ortak değerlerde buluşturan, kırgınlıkları unutturup kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar; paylaşmanın, bir ve beraber olmanın, kimsesizlerin kimsesi olmanın en güzel vesilesidir. Bu bayramda da sofralarımızı, aşımızı ve en önemlisi sevgimizi paylaşarak Çorlu’muzun o büyük aile bağlarını daha da güçlendireceğiz.”
“Belediyemiz Bayram Boyunca Görevinin Başında”
Çorlu Belediyesi olarak vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için tüm tedbirlerin alındığını vurgulayan Sarıkurt, “Sizlerin huzuru, sağlığı ve güvenliği için belediyemizin tüm ilgili ekipleri bayram süresince kesintisiz olarak sahada ve görevinin başında olacak. Kurban ibadetlerimizin kabul olmasını diliyor; bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramımız mübarek olsun.” dedi.
HABER MERKEZİ
Bozkurter'den Chp'ye Destek Mesajı
Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Mustafa Onur Bozkurter, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi önünde yaşanan polis müdahalesi sonrasında bir açıklama yaparak partiye destek mesajı verdi.
Bozkurter, yaptığı paylaşımda söz konusu müdahalenin karşısında olduğunu belirterek, “partimin yanında olduğumu sizlerle paylaşıyorum” ifadelerini kullandı. 18 yaşından bu yana CHP üyesi olduğunu vurgulayan Bozkurter, partisinin örgütüyle birlikte dayanışma içinde olmaya devam edeceklerini söyledi.
Açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı veren Bozkurter, CHP’nin köklerini Kuvâ-yi Milliye’den alan bir parti olduğunu ifade ederek, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün evlatlarıyız. Bizi kimse bölemeyecek” dedi.
Parti içi dayanışmanın önemine dikkat çeken Bozkurter, sürecin sağduyu ve sükûnetle takip edilmesi gerektiğini belirtti. CHP’nin “emek, barış ve birlik yolu” olduğunu vurgulayan Bozkurter, hedeflerinin iktidar mücadelesi olduğunu ifade etti.
CANSEL SÖZER
Bayram Öncesi Ergene'de Dev Hazırlık
Ergene Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla ilçe genelinde yol iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla ilçe genelinde yol iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle kırsal mahalleler ve tarımsal ulaşım güzergâhlarında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında birçok noktada yol düzenleme, dolgu ve zemin iyileştirme işlemleri gerçekleştirildi. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, vatandaşların bayram sürecini daha rahat geçirmesi için ekiplerin yoğun mesai yürüttüğünü ifade ederek, “Kurban Bayramı öncesinde hemşerilerimizin ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşamaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle tarımsal faaliyetlerin yoğun olduğu bölgelerimizde ve vatandaşlarımızın sık kullandığı güzergâhlarda ihtiyaç duyulan noktalarda düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.
VATANDAŞIMIZA HİZMET ULAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ!
Başkan Müge Yıldız Topak açıklamasının devamında, “Bizler Ergene Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıran hizmetleri ilçemizin her noktasına ulaştırmak için çalışıyoruz. Bayram öncesinde de ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposu içerisinde sahada görev yapıyor. Amacımız; vatandaşlarımızın daha güvenli, daha konforlu ve daha düzenli bir ulaşım ağına kavuşmasını sağlamak.” ifadelerini kullandı.