Birlik Ve Beraberlik Dolu Kurban Bayramı Mesajı
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle bir kutlama mesajı yayımladı. Bayramların sevgi, saygı, dayanışma ve paylaşma duygularının en üst seviyeye ulaştığı müstesna günler olduğunu belirten Başkan Sarıkurt, tüm Çorlu halkının bayramını kutladı.
Başkan Sarıkurt, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Kıymetli hemşehrilerim, bizleri ortak değerlerde buluşturan, kırgınlıkları unutturup kardeşlik bağlarımızı kuvvetlendiren bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bayramlar; paylaşmanın, bir ve beraber olmanın, kimsesizlerin kimsesi olmanın en güzel vesilesidir. Bu bayramda da sofralarımızı, aşımızı ve en önemlisi sevgimizi paylaşarak Çorlu’muzun o büyük aile bağlarını daha da güçlendireceğiz.”
“Belediyemiz Bayram Boyunca Görevinin Başında”
Çorlu Belediyesi olarak vatandaşların huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmesi için tüm tedbirlerin alındığını vurgulayan Sarıkurt, “Sizlerin huzuru, sağlığı ve güvenliği için belediyemizin tüm ilgili ekipleri bayram süresince kesintisiz olarak sahada ve görevinin başında olacak. Kurban ibadetlerimizin kabul olmasını diliyor; bayramın şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum. Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir bayram geçirmeniz dileğiyle, Kurban Bayramımız mübarek olsun.” dedi.
HABER MERKEZİ
“Koltuk Kavgasının Faturasını Ak Parti'ye Kesemezsiniz”
AK Parti MKYK Üyesi, Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, CHP’de yaşanan iç tartışmalar ve parti içi krizlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Diktaş, CHP’de ortaya çıkan iddiaların ve yaşanan süreçlerin sorumlusunun AK Parti ya da Cumhurbaşkanı olmadığını belirterek, yaşananların CHP’nin kendi iç yapısından kaynaklandığını ifade etti.
CHP içerisinde yaşanan kavga, kriz ve tartışmaların tarafı olmadıklarını vurgulayan Diktaş, “CHP’de yaşananlar; kendi içlerinde kurdukları çarpık düzenin, hesaplaşmaların ve yıllardır büyüttükleri anlayışın sonucudur” dedi.
Açıklamasında, parti içerisindeki tartışmaları gündeme taşıyan isimlerin CHP’nin kendi kadroları olduğunu belirten Diktaş, “En başından beri konuşan da, şikâyet eden de, ihbar eden de, itirafta bulunan da kendi isimlerinizdir” ifadelerini kullandı.
CHP’nin kurultay süreci ve parti içi mücadelelerine de değinen Diktaş, bu süreçlerin sorumluluğunun Cumhurbaşkanı ve AK Parti’ye yüklenemeyeceğini belirterek, “Kendi kurultay tartışmalarınızın, koltuk mücadelelerinizin ve parti içi hesaplaşmalarınızın faturasını Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye kesmeye kalkmayın” dedi.
Devlet kurumlarının hedef alınmasını da eleştiren Diktaş, sokak çağrıları ve mağduriyet söylemleriyle yaşanan sorunların üzerinin örtülemeyeceğini savundu. Diktaş açıklamasında; “Devleti hedef alarak, milletin iradesini tartışmaya açarak, sokak çağrılarıyla, algı operasyonlarıyla ve mağduriyet söylemleriyle kendi içinizde yaşadığınız çöküşü perdeleyemezsiniz. Milletimiz kimin eser siyaseti yaptığını, kimin kriz ve kaos üzerinden siyaset üretmeye çalıştığını çok iyi görmektedir” ifadelerine yer verdi.
Siyasetin sorumluluk alma işi olduğunu vurgulayan Diktaş, CHP yönetimine yönelik eleştirilerini, “Önce kendi içinizde yaşananlara cevap verin. Önce kendi aynanıza bakın. Çünkü gerçek değişmez; gölgeyle kavga eden, sonunda kendi karanlığına yenilir” sözleriyle tamamladı.
HABER MERKEZİ
Bayram Öncesi Ergene'de Dev Hazırlık
Ergene Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla ilçe genelinde yol iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.
Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların ulaşımını daha güvenli ve konforlu hale getirmek amacıyla ilçe genelinde yol iyileştirme ve düzenleme çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Özellikle kırsal mahalleler ve tarımsal ulaşım güzergâhlarında gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında birçok noktada yol düzenleme, dolgu ve zemin iyileştirme işlemleri gerçekleştirildi. Çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, vatandaşların bayram sürecini daha rahat geçirmesi için ekiplerin yoğun mesai yürüttüğünü ifade ederek, “Kurban Bayramı öncesinde hemşerilerimizin ulaşım konusunda herhangi bir sorun yaşamaması için ekiplerimiz sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle tarımsal faaliyetlerin yoğun olduğu bölgelerimizde ve vatandaşlarımızın sık kullandığı güzergâhlarda ihtiyaç duyulan noktalarda düzenleme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz.” dedi.
VATANDAŞIMIZA HİZMET ULAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ!
Başkan Müge Yıldız Topak açıklamasının devamında, “Bizler Ergene Belediyesi olarak vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıran hizmetleri ilçemizin her noktasına ulaştırmak için çalışıyoruz. Bayram öncesinde de ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposu içerisinde sahada görev yapıyor. Amacımız; vatandaşlarımızın daha güvenli, daha konforlu ve daha düzenli bir ulaşım ağına kavuşmasını sağlamak.” ifadelerini kullandı.