“Koltuk Kavgasının Faturasını Ak Parti'ye Kesemezsiniz”
AK Parti MKYK Üyesi, Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, CHP’de yaşanan iç tartışmalar ve parti içi krizlere ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
Diktaş, CHP’de ortaya çıkan iddiaların ve yaşanan süreçlerin sorumlusunun AK Parti ya da Cumhurbaşkanı olmadığını belirterek, yaşananların CHP’nin kendi iç yapısından kaynaklandığını ifade etti.
CHP içerisinde yaşanan kavga, kriz ve tartışmaların tarafı olmadıklarını vurgulayan Diktaş, “CHP’de yaşananlar; kendi içlerinde kurdukları çarpık düzenin, hesaplaşmaların ve yıllardır büyüttükleri anlayışın sonucudur” dedi.
Açıklamasında, parti içerisindeki tartışmaları gündeme taşıyan isimlerin CHP’nin kendi kadroları olduğunu belirten Diktaş, “En başından beri konuşan da, şikâyet eden de, ihbar eden de, itirafta bulunan da kendi isimlerinizdir” ifadelerini kullandı.
CHP’nin kurultay süreci ve parti içi mücadelelerine de değinen Diktaş, bu süreçlerin sorumluluğunun Cumhurbaşkanı ve AK Parti’ye yüklenemeyeceğini belirterek, “Kendi kurultay tartışmalarınızın, koltuk mücadelelerinizin ve parti içi hesaplaşmalarınızın faturasını Sayın Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye kesmeye kalkmayın” dedi.
Devlet kurumlarının hedef alınmasını da eleştiren Diktaş, sokak çağrıları ve mağduriyet söylemleriyle yaşanan sorunların üzerinin örtülemeyeceğini savundu. Diktaş açıklamasında; “Devleti hedef alarak, milletin iradesini tartışmaya açarak, sokak çağrılarıyla, algı operasyonlarıyla ve mağduriyet söylemleriyle kendi içinizde yaşadığınız çöküşü perdeleyemezsiniz. Milletimiz kimin eser siyaseti yaptığını, kimin kriz ve kaos üzerinden siyaset üretmeye çalıştığını çok iyi görmektedir” ifadelerine yer verdi.
Siyasetin sorumluluk alma işi olduğunu vurgulayan Diktaş, CHP yönetimine yönelik eleştirilerini, “Önce kendi içinizde yaşananlara cevap verin. Önce kendi aynanıza bakın. Çünkü gerçek değişmez; gölgeyle kavga eden, sonunda kendi karanlığına yenilir” sözleriyle tamamladı.
HABER MERKEZİ
Kurban Bayramı Öncesi Mezarlıklarda Çalışma
Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelindeki mezarlıklarda yürüttüğü bakım, temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarını hızlandırdı. Yapılan çalışmalar, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt tarafından yerinde incelendi.
Mezarlık ziyaretleri kapsamında gerçekleştirilen incelemeye Belediye Meclis Üyesi Ertan Arslan ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri de katıldı. Heyet, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alarak sahadaki düzenlemeleri değerlendirdi. İlçe genelindeki mezarlıklarda ot temizliği, çevre düzenlemesi, yürüyüş yollarının bakımı ve genel temizlik işlemleri titizlikle sürdürülürken, bayram öncesi vatandaşların kabir ziyaretlerini daha huzurlu bir ortamda gerçekleştirmeleri hedefleniyor.
İncelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Sarıkurt ve beraberindeki heyet, mezarlık ziyaretinde bulunan hemşehrilerine iyi bayramlar dileklerini iletti.
Belediye yetkilileri, çalışmaların bayram süresince de ihtiyaç duyulan noktalarda devam edeceğini belirtti.
GÖKHAN DUMAN
3 Aylık Bebek Sağlığına Kavuştu
Bağırsak tıkanıklığı (ileoileal invajinasyon) tanısıyla Optimed Kapaklı Hastanesi Çocuk Cerrahisi Kliniği’ne başvuran 3 aylık bebek, gerçekleştirilen başarılı operasyonun ardından sağlığına kavuşarak taburcu edildi.
Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Mehmet Yasin Mecdel tarafından yapılan değerlendirme ve cerrahi müdahale sonrası bebeğin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Tedavi süreci yakından takip edilen minik hastanın şifa ile taburcu edildiği ifade edildi. Op. Dr. Mehmet Yasin Mecdel, özellikle bebeklerde görülen bağırsak tıkanıklıklarında erken teşhis ve zamanında müdahalenin hayati önem taşıdığına dikkat çekerek ailelerin bu tür belirtilerde vakit kaybetmeden sağlık kuruluşlarına başvurması gerektiğini belirtti.
Optimed Kapaklı Hastanesi yetkilileri, sağlığına kavuşan minik hastaya sağlıklı bir yaşam dileyerek ailesine geçmiş olsun temennilerini iletti.
HABER MERKEZİ