• Maske Takanların Sayısı Giderek Azalıyor
  • Maske Takanların Sayısı Giderek Azalıyor
Çorlu Güncel

Maske Takanların Sayısı Giderek Azalıyor

  • 16 Ekim 2021
  • 706 Kez Okundu

Vaka sayılarının yükseldiği şu günlerde maske takanların sayısı da giderek azalıyor. Bazı vatandaşlar cadde ve sokaklarda maske takmadan gezmeyi tercih ediyor.


Korona virüse karşı bir taraftan aşılama çalışmaları devam ederken yetkililer bir taraftan da kurallara uyulması gerektiğini hatırlatıyor. Maske mesafe ve hijyen kurallarına uyulması gerektiğinin altını çizen uzmanlar korona virüsün hala devam ettiğini belirtiyor. Durum böyle iken bazı vatandaşların maskesiz gezmesi duyarlı vatandaşların tepkisine neden oluyor. 
MASKESİZ GEZENLERLE İLGİLİ GEREKEN ÖNLEMLER ALINSIN 
Maskesiz gezen vatandaşlarla ilgili gerekli yaptırımların yapılması gerektiğinin altını çizen duyarlı vatandaşlar bu konuda devletin yetkisini kullanması gerektiğini ifade etti. Gazetemize konuşan duyarlı vatandaşlar, “Gerçekten bu gidişat iyi değil, bir taraftan vaka sayıları artıyor ama bazı kendini bilmez vatandaşlar maskesiz dolaşmaya devam ediyor. Bu kabul edilemez Sağlık Bakanı sürekli maske mesafe hijyen konusunda uyarılarını tekrarlıyor. Durum böyle iken maskesiz gezilmesi kabul edilemez. Devlet gerekli adımları atması gerekiyor” dedi. 
İMDAT ŞAHİN