• Otoparkla İlgili Hala Bir Adım Atılmadı
  • Otoparkla İlgili Hala Bir Adım Atılmadı
  • Otoparkla İlgili Hala Bir Adım Atılmadı
  • Otoparkla İlgili Hala Bir Adım Atılmadı
  • Otoparkla İlgili Hala Bir Adım Atılmadı
Çorlu Güncel

Otoparkla İlgili Hala Bir Adım Atılmadı

  • 09 Ekim 2021
  • 990 Kez Okundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TEKPARK tarafından işletilen Mandıracı Caddesi’ndeki otoparkın zemin çalışmalarıyla ilgili hala bir adım atılmadı.

Çorlu’da her gün yüzlerce aracın girip çıktığı otopark hayalet bir görünüme sahip. Otoparkın ne bir çevre düzenlemesi ne de zeminiyle ilgili bir çalışma yapıldı. Her gün yüzlerce araçtan para alınan otoparkın bu görüntüsü araç sürücülerinin tepkisini çekiyor. 
HEM PARA ALINIYOR HEM DE HİÇBİR ÇALIŞMA YAPILMIYOR
Her gün yüzlerce aracın girip çıktığı otoparkla ilgili hiçbir çalışmanın yapılmaması sürücülerin tepsini çekti. Gazetemize konuşan araç sürücüleri, “Her gün buradaki otopark dolup taşıyor. TEKPARK buradan yüzlerce lira kazanıyor ama bunun karşılığında otoparka gereken ilgiyi göstermiyor. Ne bir çevre düzenlemesi var ne de bir zemin düzenlemesi var. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Başkanın bu konuya duyarlı olmasını bekliyoruz” dedi. 
KADİR BAŞKAN BİR GÜN ARACIYLA BU OTOPARKA GELSİN 
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a çağrıda bulunana araç sürücüleri; “Bir gün Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bu otoparka gelsin ve aracını park etsin. Buradaki bu kötü görüntüyü kendisi de görecektir. Her gün insanlardan yüzlerce lira para kazanılıyor ama bir yatırım yapılmıyor. Kendisi de bizim yaşadıklarımızı anlayacaktır” dedi. 
OTOPARKIN ÇAMURU TOZU EKSİK OLMUYOR
Çevre düzenlemesi ve zeminin iyileştirilmesini isteyen araç sürücüleri otoparkın durumuna tepki göstererek: “Otoparka her gün yüzlerce araç girip çıkıyor. Araçlardan para alınmasına rağmen hiçbir düzenleme yapılmıyor. Yapılacak işlemler çok maliyetli olmasa gerek. Sadece zemin düzenlemesi yapılacak. Yağmur yağdığı zaman çamurdan geçilmiyor, hava rüzgarlı olduğu zaman tozdan durulmuyor. Otoparkla ilgili kesinlikle bir çalışma yapılması gerekiyor” dedi
İMDAT ŞAHİN