• Ergene'de Halk Oyunları Kurs Kayıtları Başladı
Ergene

Ergene'de Halk Oyunları Kurs Kayıtları Başladı

  • 09 Ekim 2021
  • 1298 Kez Okundu

Milli Eğitim Bakanlığı onaylı çocuk, genç ve yetişkin gruplara yönelik ücretsiz halk oyunları kursu Ergene Belediyesi tarafından Kültür Merkezinde verilmeye başlanıyor.




Sevgi Kenti Ergene İlçesinde yaşayan tüm vatandaşlara hitap eden farklı kurslarla dikkat çeken Ergene Belediyesi şimdi de ücretsiz Halk Oyunları kursu vermeye hazırlanıyor. Ergene’de halkın yüzündeki gülümsemeyi, memnuniyeti daha da arttırmak için tüm gayretiyle çalışan Ergene Belediyesi, rutin Belediyecilik hizmetleri ile birlikte vatandaşların kendilerini geliştirmeleri, hobilerini gerçekleştirmeleri için çeşitli olanaklar sunmaya devam ediyor. Halk oyunlarımızın toplumumuzdaki yeri ayrıdır diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Ergene Belediyesi olarak Halk oyunlarımızın gelecek kuşaklarımıza aktarılmasının öneminin bilinciyle, halk oyunlarımızı öğrenme isteği olan çocuk, genç ve yetişkinlerimizi ücretsiz halk oyunu kurslarımıza davet ediyorum” dedi.

Spor ve hobi alanında Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen resim, İngilizce, step aerobik, ebru sanatı, futbol kursu, bilgisayar, bilgisayarlı muhasebe, kuaförlük, berberlik, aşçılık, pastacılık, ve giyim kursu vatandaşların büyük ilgisiyle karşılandı. Yaz döneminde özellikle çocuklar için açılan kurslar oldukça verimli geçti. Yine Ergene Belediyesi tarafından düzenlenen Milli Eğitim Bakanlığı onaylı meslek edindirme kurslarında birçok vatandaş meslek sahibi oldu.