Önerler Mahalle Muhtarlığı ve Mektebim Okulları’nın işbirliği ile Önerler Mahallesi’ne kurulan oyun guruplarında çocuklar gönüllerince eğlendi.

Önerler Mahalle Muhtarlığının önündeki boş alana kurulan oyun guruplarında çocuklar gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Çocuklar halat çekme yarışması, surviver parkuru, zıplama oyun havuzu, boyama, gibi birçok etkinlikte eğlenme fırsatı yakaladı. Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım’da çocukların heyecanına ortak oldu, onlarla halat çekme yarışmasına katıldı.
MUHTAR YILDIRIM ÇOCUKLARLA ÇOCUK OLDU
Önerler Mahallesi’nde yer olan okulla ilgili de birçok görev üstlenen muhtar Yusuf Yıldırım, çocukların sevincine ortak oldu. Çocuklarla güzel zaman geçiren Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım onlarla halat çekme yarışmasına katıldı. Çocukları sevdiğini ve heyecanlarına ortak olmak istediğini aktaran Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım, çocukların sevinci hepimizin sevinci diye konuştu.
Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım gazetemize yaptığı açıklamada: “Önerler Muhtarlığı olarak bu yakın zamanda çocuklarımıza folklor kursu, jimnastik kursu gitar kursu başlatmıştık. Şimdi bunun yanı sıra Mektebim Okullarıyla birlikte böyle bir etkinlik yapmak istedik. Çocuklar burada gönüllerince eğlenme fırsatı buldular. Çocukların sevinci hepimizin sevinci emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
İMDAT ŞAHİN