AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Marmaraereğlisi için iki farklı müjde açıkladı.
AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, Marmaraereğlisi için iki farklı müjde açıkladı.


Ziyaretlerde konuşan Kadın Kolları üyeleri, eczacıların sağlık sisteminin en önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirterek, vatandaşların sağlık hizmetlerine ulaşmasında büyük bir özveriyle görev yaptıklarını ifade etti. Yoğun çalışma temposuna rağmen fedakârca hizmet veren tüm eczacıların her zaman toplum için önemli bir görev üstlendiği vurgulandı. Samimi sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde eczacıların talep ve görüşleri de dinlenirken, Saadet Partisi Çorlu Kadın Kolları tarafından tüm eczacıların Eczacılar Günü kutlanarak çalışmalarında kolaylıklar dileyerek çiçek hediye edildi
Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca hazırladığı el emeği göz nuru eserlerin yer aldığı "Yıl Sonu Sergisinin” açılışını gerçekleştirdi. Görsel Sanatlar ile Teknoloji ve Tasarım öğretmenlerinin koordinasyonunda düzenlenen sergide, öğrencilerinin hazırladığı eserler büyük beğeni topladı. Açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ve öğrencilerin birlikte kestiği sergide özel eğitim öğrencilerinin çalışmaları da geniş yer buldu. Sergideki stantları tek tek gezerek öğrencilerden bilgi alan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, öğrencilerin sanatsal becerilerinin desteklenmesinin önemini vurguladı, sergide emeği geçen tüm öğretmen, öğrenci ve okul yönetimini tebrik etti.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 15-21 Mayıs tarihleri Gençlik Haftası olarak kutlanıyor. Çorlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Gençlik Haftası nedeniyle Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. İlçe Müdürü Şenol Doğramacı’nın çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Çorlu Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün yanı sıra çeşitli kulüplerin sporcuları ve antrenörleri de katıldı.
GENÇLİK HAFTASI’NDA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK
Çorlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şenol Doğramacı yaptığı açıklamada: Bugün 15-21 Mayıs Gençlik Haftasının çelenk sunma törenini düzenledik. Bununla beraber 32 tane faaliyetimiz olacak, turnuvalar müsabakalar bilgi yarışmaları ve bunun gibi birçok faliyeti gerçekleştireceğiz. 21 Mayıs’a kadar bu faaliyetlerimizi tamamlayacağız. Gençlerimiz neşeli güzel dakikalar geçirecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Çardaklı Çeşme’de kutlanacak, tüm halkımızı gençlerimizi beklioruz” dedi.
İMDAT ŞAHİN