Ergene Belediyesi 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla hafta içi Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe mahallesine sevgililer günü özel fotoğraf çekim platformu kurdu.

Ergene Belediyesi 14 Şubat Sevgililer günü dolayısıyla hafta içi Sağlık Mahallesi ve Yeşiltepe mahallesine sevgililer günü özel fotoğraf çekim platformu kurdu.
Genç yaşına rağmen sergilediği azim, mücadele ve kararlılıkla dikkat çeken Esma Nur, hem ülkemizi hem de memleketi Ergene’yi gururlandırdı.
Dünya şampiyonu sporcuyu evinin önünde Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak karşıladı. Başkan Topak, “Evine hoş geldin şampiyon,” diyerek Esma Nur’a sarıldı ve bu tarihi başarı için kendisini içtenlikle kutladı. Başkan Topak, aylar önce Esma Nur’un kendisine verdiği şampiyonluk sözünü tutmuş olmasının gururunu da dile getirdi.
Başkan Topak yaptığı açıklamada, “Ergenemizi gururlandırdığı için, azmiyle ve çalışkanlığıyla nice Esma Nurların yetişmesine vesile olacağı için Esma Nur kardeşime çok teşekkür ediyorum. Hep inanıyorduk, onun şampiyon olacağından emindik.” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, aynı zamanda sporcunun ailesine ve eğitmenlerine de teşekkür ederek onların da emeklerinin büyük olduğunu söyledi. Kutlamalar sırasında şampiyon sporcu, ailesi ve Başkan Topak, birlikte şampiyonluk pastasını kestiler. Yoğun katılımla gerçekleşen kutlamalarda duygu dolu anlar yaşandı.
Esma Nur Kara’nın elde ettiği bu tarihi başarı, sadece kişisel bir zafer değil, aynı zamanda ilçede sporun ve gençlerin öneminin altını çizen bir sembol haline geldi.
CANSEL SÖZER
Öğrencilerin uzun süre durakta beklememesi için okul çıkış saatlerinde belediye otobüsleri okulun önüne gidiyor. Okul zilini bekleyen belediye şoförleri zil çaldıktan sonra öğrencileri otobüse alıyor. Bin kişinin eğitim gördüğü Şehit Metin Arslan İmam Hatip Lisesi öğrencileri zil çalmasıyla birlikte otobüslere biniyor. Otobüslerin okul kapısında beklemesinden dolayı çok memnun olduklarını belirten öğrenciler belediyeye teşekkür etti.
ÖĞRENCİLER DURAKTA BEKLEMEK ZORUNDA KALMIYOR
Okulun bitmesiyle birlikte kapıda bekleyen otobüslere binen öğrenciler durakta beklemek zorunda kalmıyor. Kimi öğrenci servisle evine giderken kimileri de otobüse biniyor. Öğrencilerin dakikalarca durakta beklememesi için büyükşehir belediyesi okul önüne otobüsleri gönderiyor. Ders zilinin çalmasıyla öğrenciler beklemeden otobüslere binip evlerine gidiyor.
İMDAT ŞAHİN
Türk Harb-İş Sendikası Trakya Bölge Temsilcisi Burak Yılmaz yapmış olduğu konuşmada, öncelikle Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Soydan ve Merkez Yönetim Kurulumuzun yeni işbaşı yapan arkadaşlarımıza hayırlısı olsun dileklerini ve selamlarını iletti. Konuşmasını sürdüren Burak Yılmaz, “Dayanışma amaçlı yapılan kahvaltı organizasyonumuza yeni işbaşı yapan ve fabrikamızda görev yapan diğer arkadaşlarımızdan 150 kişilik katılım oldu. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan değerli Fabrika Komutanımız, Yönetimine, katılım sağlayan tüm mesai arkadaşlarımıza ve gönlü bizlerle olup katılamayan herkese teşekkür ederiz” dedi.
İMDAT ŞAHİN