Ergene Sağlık Mahallesi’nde kurulan semt pazarında yaptığı denetim ve incelemede halkın yoğun olduğu bölümlerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel korona virüs tedbirlerini denetledi.

Ergene Sağlık Mahallesi’nde kurulan semt pazarında yaptığı denetim ve incelemede halkın yoğun olduğu bölümlerdeki çalışmaları yerinde inceleyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel korona virüs tedbirlerini denetledi.
Yaklaşık bir ay önce TESKİ ekipleri bölgeye gelerek içme suyu hattıyla ilgili çalışma yaptı. Çalışmalar sonrası okulun önündeki asfalt bir türlü atılmadı. Gazetemizin edindiği bilgiye göre yapılan şikayetler üzerine TESKİ ekipleri bölgeye tekrar gelerek su hattının tekrar yenileneceğini asfaltın ise sonra atılacağını ifade etti Şimdi TESKİ’nin su hattını tekrar yenilemesi ve asfaltını atması bekleniyor. Okulların açılmasına çok kısa bir süre kalmış olması nedeniyle veliler tedirginlik yaşıyor. Veliler okul açılana kadar asfaltın atılmasını istiyor. Konuyla ilgili konuşan veliler, “Okulların açılmasına çok az bir süre kaldı, bir ay önce burası kazıldı, ekipler geçtiğimiz günlerde yine geldi, su hattıyla ilgili tekrar çalışma yapacaklarını belirtti. Yapacakları çalışmalardan sonra asfalt atılacakmış. Biran önce çalışmalar bitsin istiyoruz” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Dernek merkezinde Dernek Başkanı Abdullah Kasapoğlu ve ÇİSAD yöneticileri tarafından karşılanan Kaymakam Erten’e, dernek çalışmaları hakkında bilgi verildi ve merkez gezdirildi. Dernek yönetimi tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Kaymakam Erten’e, ÇİSAD’ın kuruluş amacı, faaliyet alanları ve yürüttüğü projeler hakkında bilgi verildi.
Ziyaret sırasında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. ÇİSAD yönetimi, nazik ziyaretleri ve ilgilerinden dolayı Kaymakam Erten’e teşekkür etti.
CANSEL SÖZER
Çocukların ve yetişkinlerin büyük ilgi gösterdiği etkinlikte aileler keyifli bir atmosferde film izleme fırsatı buldu. Film boyunca kahkahaların eksik olmadığı gözlendi. Çorlu Belediyesinin sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamında düzenlediği Açık Hava Sinema Günleri, kentteki sosyal yaşamı zenginleştirmeyi ve komşuluk ilişkilerini güçlendirmeyi hedefliyor.
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, etkinliğin amacının yaz tatilinde hem çocuklara hem de ailelerine unutulmaz anlar yaşatmak olduğunu belirtti. Gösterime katılan vatandaşlar, etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek Çorlu Belediyesi'ne teşekkürlerini sundular.
Açık Hava Sinema Günleri, yaz boyunca farklı filmlerle Çorlulu vatandaşlarla buluşmaya devam edecek. Gelecek gösterimlerin tarihleri ve film bilgileri ise Çorlu Belediyesinin resmî internet sitesi ile sosyal medya hesapları ve duyuru kanallarından takip edilebilecek.