Tekirdağ ilini daha yaşanılabilir bir kent yapma hedefiyle hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 20 milyon liralık hizmet bedeliyle Çorlu ilçesinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak altyapı ve üstyapı yatırımlarına başlıyor.

Tekirdağ ilini daha yaşanılabilir bir kent yapma hedefiyle hizmetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 20 milyon liralık hizmet bedeliyle Çorlu ilçesinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak altyapı ve üstyapı yatırımlarına başlıyor.
Rafta bulunan ekmeklerin küflü görüntüsünü saat ve tarih olarak gazetemizle paylaşan vatandaş tepkisini dile getirerek: “Marketteki bu görüntü kabul edilemez, küflü ekmekler raflarda durmaya devam ediyor. Marketler denetlenmiyor mu, denetleniyorsa bile bunların sık sık denetlenmesi gerekiyor ki bu görüntülere meydan verilmesin. İnsan sağlığını etkileyen bu görüntülere yetkililer izin vermesin. Denetimler daha da artırılsın” dedi.
İMDAT ŞAHİN
17 Nisan 2025 tarihinde yıkılan Metruk Binanın molozları hala duruyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar molozların biran önce kaldırılmasını istedi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Metruk Bina aylar önce yanmıştı, buraya çok fazla madde bağımlısı girip çıkıyordu. Aylarca yıkılmayı bekledi, metruk binayı madde bağımlıları yaktı, yanmış halde uzun süre bina yıkılmayı bekledi. Geçtiğimiz 17 Nisan tarihinde binayı Çorlu Belediyesi ekipleri yıktı fakat molozlar hala kaldırılmadı. Molozların biran önce kaldırılarak bina yerinin temizlenmesini bekliyoruz” dedi.
İMDAT ŞAHİN
“Çorlu Devlet Hastanesi Çocuk Servisi'nde minik yüreklere dokunduk” diyen Kurtuluş Ay, İlim Yayma Cemiyeti Çorlu Şubesi olarak, yurt öğrencilerimiz ve yönetim kurulumuz ile birlikte, Çorlu Devlet Hastanesi Çocuk Servisi’nde tedavi gören minik kardeşlerimize moral olmak amacıyla oyuncak dağıtımı gerçekleştirdik. Bu güzel organizasyonda bizlere kapılarını açan ve desteklerini esirgemeyen Çorlu Devlet Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Doğan’a teşekkür eder, tüm çocuklarımıza acil şifalar dileriz. İyilik paylaştıkça güzel” dedi.
İMDAT ŞAHİN