Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu’nda sağlıklı beslenmede ekmeğin yeri ve önemi konulu konferansı düzenlendi.

Düzenlenen konferansta Gıda Mühendisi Gören Yavuz
“Ekmek ve İçeriği”, Gıda Teknikeri Özge Altuntaş ‘Ekmek Yasal Mevzuat Hijyen’,
İşletmeci Pelin Akbulut ‘Ekmek ve Maliyet’, Diyetisyen Sinem Kaya Savcı
‘Sağlıklı Beslenme ve Ekmek” konularında bilgiler verdi.
Düzenlenen panele unlu mamuller sektöründe hizmet
veren birçok firma yetkilisi katıldı.
Çorlu Ergene Fırıncılar ve Unlu Mamuller Yardımlaşma Dernek Başkanı
Haşim Yiğit’te panele katılanlar arasında yer aldı. Panel de özellikle ekmek
çeşitleri ve ekmeğin içerisinde bulunan maddelerle ilgili izleyicilere bilgiler
verildi.
İmdat Şahin