Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri Ve Önemi Paneli Düzenlendi
Çorlu Güncel

Sağlıklı Beslenmede Ekmeğin Yeri Ve Önemi Paneli Düzenlendi

  • 04 Mayıs 2019

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Batı Eğitim Salonu’nda sağlıklı beslenmede ekmeğin yeri ve önemi konulu konferansı düzenlendi.

Düzenlenen konferansta Gıda Mühendisi Gören Yavuz “Ekmek ve İçeriği”, Gıda Teknikeri Özge Altuntaş ‘Ekmek Yasal Mevzuat Hijyen’, İşletmeci Pelin Akbulut ‘Ekmek ve Maliyet’, Diyetisyen Sinem Kaya Savcı ‘Sağlıklı Beslenme ve Ekmek” konularında bilgiler verdi.

Düzenlenen panele unlu mamuller sektöründe hizmet veren birçok firma yetkilisi katıldı.  Çorlu Ergene Fırıncılar ve Unlu Mamuller Yardımlaşma Dernek Başkanı Haşim Yiğit’te panele katılanlar arasında yer aldı. Panel de özellikle ekmek çeşitleri ve ekmeğin içerisinde bulunan maddelerle ilgili izleyicilere bilgiler verildi.

İmdat Şahin