Çorlu’da bir ilk olan Lampakko akışkanlı börek La Mocca Kafe’de müşteriler tarafından büyük ilgi görüyor.

Çorlu’da daha yeni hizmete
sunulan La Mocca Kafe’de verilen her keseye uygun akışkanlı börek Çorlu halkı
tarafından da büyük beğeni görüyor. La Mocca Kafe yetkilileri “Akışkanlı böreğimize
müşterilerimiz ilgi gösteriyor. Bir defa böreğimizin lezzeti tadan
müşterilerimiz bu lezzetten vazgeçemiyorlar” dedi.
Gazetemize konuşan La Mocca
Kafe yetkilileri, akışkanlı böreğin çok ilgi gördüğünü belirterek; “Çorlu bir
ilk Lompakko akışkanlı börek firmasının franchising aldık. La Mocca Kafe’de bu
börek veriliyor. Çorlu’da da ilk Adana böreği olarak geçiyor. Baklava
hamurundan içindeki peynir oranının çok olması en büyük özelliği. Bir tepsi
dört kilo yaklaşık bir buçuk kilosu bunun peynirden oluşuyor. Dolayısıyla
maliyeti yükselse de biz uygun fiyata verdiğimizi düşünüyoruz. Porsiyonu 8 lira
çayla birlikte 10 liraya veriyoruz. Güzel bir börek bütün vatandaşlarımızı
bekliyor. Yeni olmasına rağmen müşterilerimizde tepkiler çok iyi yiyen bir daha
gelip yiyor. Çok beğeniyorlar. Çorlu’da bu tarz böreği yapan başka kimse yok”
dedi.
İmdat Şahin