Çorlu'da Akışkanlı Böreğe Büyük İlgi
Çorlu Güncel

Çorlu'da Akışkanlı Böreğe Büyük İlgi

  • 26 Ocak 2019

Çorlu’da bir ilk olan Lampakko akışkanlı börek La Mocca Kafe’de müşteriler tarafından büyük ilgi görüyor.

Çorlu’da daha yeni hizmete sunulan La Mocca Kafe’de verilen her keseye uygun akışkanlı börek Çorlu halkı tarafından da büyük beğeni görüyor. La Mocca Kafe yetkilileri “Akışkanlı böreğimize müşterilerimiz ilgi gösteriyor. Bir defa böreğimizin lezzeti tadan müşterilerimiz bu lezzetten vazgeçemiyorlar” dedi.

 

Gazetemize konuşan La Mocca Kafe yetkilileri, akışkanlı böreğin çok ilgi gördüğünü belirterek; “Çorlu bir ilk Lompakko akışkanlı börek firmasının franchising aldık. La Mocca Kafe’de bu börek veriliyor. Çorlu’da da ilk Adana böreği olarak geçiyor. Baklava hamurundan içindeki peynir oranının çok olması en büyük özelliği. Bir tepsi dört kilo yaklaşık bir buçuk kilosu bunun peynirden oluşuyor. Dolayısıyla maliyeti yükselse de biz uygun fiyata verdiğimizi düşünüyoruz. Porsiyonu 8 lira çayla birlikte 10 liraya veriyoruz. Güzel bir börek bütün vatandaşlarımızı bekliyor. Yeni olmasına rağmen müşterilerimizde tepkiler çok iyi yiyen bir daha gelip yiyor. Çok beğeniyorlar. Çorlu’da bu tarz böreği yapan başka kimse yok” dedi.

 

İmdat Şahin