İki Senedir Aynı Yerde Duruyor
Çorlu Güncel

İki Senedir Aynı Yerde Duruyor

  • 17 Kasım 2018

Nusratiye Mahallesi Kömürcü Sokak üzerinde kullanılmayan bir kamyonet iki senedir duruyor. Mahalle sakinleri kamyonetin oradan kaldırılmasını istedi.

 

Kullanılmayan araçların gelişigüzel sokak aralarına bırakılması mahalle sakinlerini tedirgin ediyor. Kömürcü sokakta bırakılan bir kamyonet iki senedir bulunduğu yerden kaldırılmadan bekliyor.

 

Mahalle arasındaki sokaklarda kullanılmayan araçların olmasını istemediklerini belirten mahalle sakinleri, “çocuklarımız için büyük tehlike oluşturuyor” dedi. Mahalle sakinleri, “Mahalle arasına bırakılan bu kamyonette çocuklarımız oynamaya çalışıyor, çocukları uyarıyoruz ama ne kadarda olsa onlar çocuk. Çorlu’nun değişik yerlerinde bu tür bırakılan araçları görüyoruz, bunların toplatılması gerekir” dedi.

 

İmdat Şahin