20 Gündür Yapılmayı Bekliyor
Çorlu Güncel

20 Gündür Yapılmayı Bekliyor

  • 12 Ekim 2018

20 gün önce bir kamyonun çarparak hasar oluşturduğu D-100 Karayolu üzerinde, Otocenter’ın önündeki otobüs durağı yapılmayı bekliyor.

Günler önce yaşanan olayda bir kamyonun geri geri gelirken fark edemeyerek çarptığı durak yerinden söküldü. Meydana gelen hasarda durağın demirleri eğilirken camları da kırıldı. Belediye yetkilileri olay yerine gelerek durağı güvenlik şeridine aldı, hatasını kabul eden kamyon şoförü de oluşan hasarı karşılayacağını belirtti.

Vatandaşların yağışlı ve rüzgârlı havalardan korunması için yapılan belediye otobüs durağı kazaya uğramasının üzerinde günler geçmesine rağmen yapılmadı. Toprağın üstüne dökülen betonla birlikte sökülen otobüs durağının camları da kırıldı. Güvenlik şeridine alınan belediye otobüs durağında güvenlik şeridi de zamanla rüzgârın etkisiyle yerinden söküldü.

“YAĞMURLAR BAŞLADI, DURAKSIZ KALDIK”

Yağmurların başladığını belirten vatandaşlar, durak olmadığı için yağmurun altında otobüsün beklediklerini belirtti. Vatandaşlar, “Belediye ekipleri günler öncesinden buraya bir otobüs durağı yaptı, daha sonra otobüs durağına kamyon çarpmış ve durak bu duruma geldi. Şimdi durağa girip otobüs beklemeye çekiniyoruz. Çünkü her an devrilme tehlikesi var. 20 günü geçti durak bu durumda, belediyeden rica ediyoruz bir an önce durak tekrar eski haline getirilsin” dedi.

İmdat Şahin