Çorlu’da anlık oluşan arıza nedeniyle Cemaliye, Kazımiye, Reşadiye, Kemalettin ve Muhittin Mahalleleri saatlerce elektriksiz kaldı. En büyük sıkıntıyı da esnaf çekti.

Çorlu’da anlık oluşan arıza nedeniyle Cemaliye, Kazımiye, Reşadiye, Kemalettin ve Muhittin Mahalleleri saatlerce elektriksiz kaldı. En büyük sıkıntıyı da esnaf çekti.
Mağaza hakkında bilgiler alan Kaymakam Erten, Cansuyu Gönüllüleriyle bir araya gelerek sohbet etti. Kaymakam Erten, yapılan hizmetlerin değerli olduğunu dile getirerek gönüllülere ve yönetime teşekkür etti. Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi yaptığı açıklamada Kaymakamımızı iyilik mağazasında misafir etmekten memnuniyet duyduk” ifadelerine ye verdi.
YÜZLERCE KİŞİYE BİNLERCE PARÇA ÜRÜN VERDİK
Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi, “İyilik Mağazamızdan, bugüne kadar yüzlerce kişiye binlerce parça ürün takdim ettik. Burada gönüllülerimizin çabalarıyla sıfır ve etiketli gelen ürünleri tasnif ediyor ve raflıyoruz. Böylece davet ettiğimiz muhtaç ailelerimiz mağaza kalitesi ve rahatlığında alışverişlerini yapıyor. Biz de poşetleyip evlerine uğurluyoruz. Ailelerimizin diğer ihtiyaçlarını da tespit ederek imkân dâhilinde karşılamaya çalışıyoruz. Fakirlik bir şekilde ortadan kaldırılabilir, ama asıl mesele fakir, garip gureba, yetim, öksüz kardeşlerimizin eğitim hayatlarına ve sosyal yaşamına da dokunmak gerekir. Bizler de Cansuyu Derneği olarak bunun için çalışıyoruz. Eğitim projelerimiz arasında en önemli unsurlardan birisidir. Okul kıyafeti, kırtasiye ve kantin desteği gibi alanlarda insanımıza faydalı olmak için mücadele ediyoruz. Afet, yangın, sel, deprem gibi vakalarda da hızlı bir şekilde organize olarak halkımızın yaralarına merhem olmaya gayret ediyoruz” dedi.
25 AYRI PROJEYİ TEKİRDAĞ’DA SÜRDÜRÜYORUZ
Dernek Genel Merkezi’nin 25 ayrı projesini eş zamanlı olarak Tekirdağ’da da sürdürdüklerini söyleyen Vakitçi, “Su kuyuları, gıda paketleri, yetim sponsorlukları, sıcak yemek, sünnet, katarakt ameliyatları, kalıcı eserler, tekerlekli sandalye, ortopedik destekler, sağlık ve hijyen kitleri, Ramazan ve kurban gibi alanlarda faaliyetlerimiz katlanarak devam ediyor. Akredite olan derneğimizin özellikle Gazze başlığında kurban vekâletleri alınarak kesim yapıldı kavurma konserve olarak paketlendi. En kısa zamanda Gazze'ye ulaştırılacak. Bağışçılarımızın vekâletiyle yürüttüğümüz bu hizmetler, gönüllülerimizin fedakârlıkları ve gayretleriyle başarılmaktadır. Buradan bağışçılarımız başta olmak üzere, gönüllülerimize, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, ilçe temsilcilerimize ve mağazamızı ziyaretinizden dolayı zat-ı âlilerinize de teşekkür ederim. Allah razı olsun. Şehrimize yapacağınız hizmetlerde muvaffakiyetler dilerim” ifadelerini kullandı.