Bahçelievler De Yolların Pisliği Tepki Çekiyor
Kazımiye Mahallesi Bahçelievler bölgesinde ağaç altlarında meydana gelen pislik mahalle sakinlerinin tepkisini çekiyor.
Bahçelievler bölgesinde bazı sokaklarda biriken kir, toz ve çeşitli atıklar vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle yol kenarlarında ve kaldırımların dip kısımlarında uzun süredir temizlenmediği öne sürülen alanlar, mahalle sakinlerinin dikkatini çekiyor. Ağaç altlarında meyvelerin çürüyerek yere düşmesi nedeniyle yollarda simsiyah görüntüye neden olmuş durumda. Mahalle sakinleri belediyeden yolları vakumlu süpürme araçlarıyla süpürülmesini istedi. Mahalle sakinleri, cadde ve sokaklarda temizlik çalışmalarının daha sık yapılmasını isteyerek, düzenli süpürme ve yıkama çalışmalarının çevrenin daha temiz görünmesine katkı sağlayacağını belirtiyor.
TEMİZ BİR ÇEVRE VE SOKAK HEPİMİZİN HAKKI
Vatandaşlar, "Temiz bir çevre hepimizin hakkı. Yolların ve kaldırımların daha sık temizlenmesini istiyoruz. Hem görüntü kirliliği ortadan kalkar hem de mahallemiz daha yaşanabilir hale gelir." diyerek belediyeye çağrıda bulundu. Özellikle ağaç altlarındaki kaldırımlarda yaşanan olumsuzlukların biran önce giderilmesi isteniyor.
İMDAT ŞAHİN
Süleyman Danışmaz, Resmen Göreve Başladı
11 Temmuz Cumartesi Günü yapılan genel kurulda MHP Çorlu İlçe Başkanı seçilen Süleyman Danışmaz ve yönetim kurulu mazbatasını alarak resmen göreve başladı.
Cumartesi günü yapılan genel kurulda Cemal Daştan görevi Süleyman Danışmaz’a devir etmişti. Yapılan genel kurul sonrası ilçe başkanı seçilen Danışmaz ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını aldı. Mazbata sonrası açıklama yapan Süleyman Danışmaz, “Allah çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizi mahcup etmesin” dedi.
YENİLENEN YÖNETİMİMİZLE BİRLİKTE İLÇEMİZDE DAHA ÇOK ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Süleyman Danışmaz yaptığı açıklamada: “Milliyetçi Hareket Partisi olarak 11 Temmuz 2026 günü gerçekleştirdiğimiz 12. olağan kongremiz sonrasında mazbatamızı 14 Temmuz 2026 tarihinde almış bulunuyoruz. Çorlu'muza ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Allah, çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizi mahçup etmesin. Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan bizlerle birlikte olan, desteklerini ve gönül birliğini esirgemeyen tüm dava arkadaşlarıma, yönetim kurulu üyelerimize, KAÇEP ve teşkilatımıza gönülden teşekkür ediyorum. Yeni dönemde, yenilenen yönetimimizle birlikte, ilçemiz için daha çok çalışmaya, daha fazla üretmeye ve halkımızla iç içe olmaya devam edeceğiz” dedi.
BİLGE LİDERİMİZ BAHÇELİ VE CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’IN LİDERLİĞİNDE BU KUTLU YOLDA YÜRÜYECEĞİZ
Açıklamasının devamında Danışmaz, “Mazbatamızı bir yetki belgesi olarak değil, bir sorumluluk yemini olarak görüyor; Çorlu’muza, partimize ve ülkemize layık bir şekilde görevimizi sürdürme kararlılığımızı bir kez daha yineliyorum. Ayrıca bu yolda Bilge Lider'imiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in "Milli Birlik Kardeşlik Kalbimizde Gelecek Aklımızda." sözüyle Terörsüz Türkiye Yüz Yılı’nda Sayın Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayip Erdoğan'ın liderliğinde bu kutlu yolda yürüyeceğiz” dedi.
İMDAT ŞAHİN
Yaz Okulunda 15 Temmuz Temalı Etkinlik Yapıldı
Aysel Abdullah Öğücü Ortaokulu’nda yaz okulu eğitimi gören öğrencilere yönelik 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma etkinliği düzenlendi.
Okul salonunda düzenlenen etkinlikte bir araya gelen öğrenciler, Türk demokrasisini hedef alan hain darbe girişimini bir kez daha lanetledi. Programda, Türk halkının demokrasiyi, özgürlüğünü ve seçilmiş iradeyi korumak adına tanklara ve silahlara karşı gösterdiği destansı direniş anlatıldı. Duygu dolu anların yaşandığı etkinlikte öğrenciler, vatan uğruna canlarını siper eden aziz şehitleri rahmetle ve minnetle anarken, gazilere olan şükranlarını dile getirdiler. Okul idarecileri ve öğretmenler, genç nesillere milli irade bilincini aktarmanın önemini vurgulayarak, hain girişimlerin karşısında milletin gösterdiği tek yürek duruşun asla unutulmayacağını belirtti. Program, öğrencilerin sergilediği şiir dinletileri ve 15 Temmuz sinevizyon gösteriminin ardından dualarla sona erdi.
Cansel Sözer