Geleneksel hale gelen Ulusal Trakya Açık İkili Briç Turnuvası Çorlu'da düzenlenecek.
HABERİN DEVAMI GAZETENİZ AVRUPA YAKASI’NDA
GAZETENİZİ ÇORLU, ÇERKEZKÖY’ÜN TÜM BELDE VE KÖYLERİNDEKİ
GAZETE BAYİLERİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.
Geleneksel hale gelen Ulusal Trakya Açık İkili Briç Turnuvası Çorlu'da düzenlenecek.
HABERİN DEVAMI GAZETENİZ AVRUPA YAKASI’NDA
GAZETENİZİ ÇORLU, ÇERKEZKÖY’ÜN TÜM BELDE VE KÖYLERİNDEKİ
GAZETE BAYİLERİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.

Mevcut İl Başkanı Süleyman Fethi Şirin'in yeniden aday olmayacağı öğrenilirken, il başkanlığı için adı öne çıkan isimlerden biri de mevcut il yönetiminde görev yapan Furkan Biçer oldu.
Bu süreçte Ankara'ya giden Furkan Biçer, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Genel Merkez'deki makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Biçer, Bahçeli'nin emir ve talimatlarını alma fırsatı bulduklarını belirtti.
Biçer açıklamasında, "Bilge Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'yi Genel Merkezimizde ziyaret ederek emir ve talimatlarını alma şerefine nail olduk. Rabbim Liderimize sağlık, sıhhat ve hayırlı, uzun ömürler nasip etsin. Liderimizin çizdiği istikamette, milletimize ve kutlu davamıza aynı inanç ve kararlılıkla hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Liderimiz, tüm Tekirdağlı hemşehrilerimize selamlarını iletmişlerdir." ifadelerini kullandı.
GÖKHAN DUMAN
Türkiye’nin en iyi 10 Halk Eğitim Merkezi’nden biri olan Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nin çalışmalarını yerinde inceleyen Kaymakam Erten yetkililerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösteren kursiyerleri de ziyaret eden Kaymakam Erten kursiyerlerle sohbet etti. Çorlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fatih Ersöz’den bilgi alan Kaymakam Erten Halk Eğitim Merkezi yönetici ve kursiyerlerine çalışmalarında başarılar diledi. Çorlu Kaymakamlığından yapılan açıklamada: Kaymakamımız Niyazi Erten, Çorlu Halk Eğitimi Merkezi’ni ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı” ifadelerine yer verdi.
İMDAT ŞAHİN
Çocukların güvenliği için kullanılan kauçuk zeminin zarar görmesi, olası kazalara davetiye çıkarırken vatandaşlar belediyeden bir an önce bakım ve onarım çalışması yapılmasını talep ediyor. Özellikle oyun gruplarının çevresindeki kauçuk kaplamalarda meydana gelen yıpranmaların çocukların koşarken ya da oyun oynarken takılıp düşmesine neden olabileceğini belirten aileler, zeminin eski işlevini kaybettiğini ifade etti. Çocukların güvenli bir ortamda vakit geçirmesi gerektiğini vurgulayan aileler hasarlı alanların yenilenmesini istiyor. Mahalle sakinleri, parkların özellikle yaz aylarında yoğun olarak kullanıldığını belirterek, çocukların en çok vakit geçirdiği alanların düzenli olarak kontrol edilmesi gerektiğini dile getirdi. Yıpranan kauçuk zeminin hem güvenlik açısından risk oluşturduğunu hem de parkın görünümünü olumsuz etkilediğini söyleyen vatandaşlar, bakım çalışmalarının geciktirilmeden yapılmasını istedi. Aileler, "Çocuklarımızın güvenliği her şeyden önemli. Oyun alanlarındaki kauçuk zeminler artık işlevini yitirmiş durumda. Belediye bu sorunu kısa sürede çözüp zemini yenilemesini bekliyoruz" diyerek çağrıda bulundu.
İMDAT ŞAHİN