Çorlu Havaalanı Taksi Kooperatifi Başkanı Selçuk Uçar:“Plakalar Sahteyse Sahte Plakaları Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Verdi”
Çorlu Güncel

Çorlu Havaalanı Taksi Kooperatifi Başkanı Selçuk Uçar:“Plakalar Sahteyse Sahte Plakaları Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Verdi”

  • 08 Şubat 2016

Çorlu`da faaliyet gösteren Havaalanı Taksi Kooperatifi Başkanı Selçuk Uçar, son günlerde havaalanı taksi kooperatifi ile ilgili olarak gündeme gelen konulara açıklık getirdi.Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Çorlu Havalimanı Taksi Kooperatifi`nin yüz tane plakasından 94 tanesini iptal etme kararı aldı diyen Selçuk Uçar: “Karada da plakaların sökülerek seriden plakaya çevrilmesi isteniyor. Bu kanunlara aykırı bir durumdur. Kimsenin plakasını kimse arabasından sökemez. Bu konuyla ilgili Tekirdağ İdare Mahkemesi`nde açılan dava da devam ediyor” dedi.

  

HABERİN DEVAMI GAZETENİZ AVRUPA YAKASI’NDA

GAZETENİZİ ÇORLU, ÇERKEZKÖY’ÜN TÜM BELDE VE KÖYLERİNDEKİ GAZETE BAYİLERİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.