Ali İhsan Şahpaz İlçe Başkanı Oldu
Çorlu Güncel

Ali İhsan Şahpaz İlçe Başkanı Oldu

  • 23 Ekim 2024

2 aydır atama beklenen AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevine Ali İhsan Şahpaz getirildi.

Kenan Kelle’nin görevinden istifa etmesi üzerine boş kalan AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı görevine Ali İhsan Şahpaz getirildi. Daha önce genel merkeze davet edilen Ali İhsan Şahpaz bir kez daha genel merkeze davet edildi. Daha önce 3 isimle birlikte AK Parti Genel Merkezi’ne giden Ali İhsan Şahpaz bu kez tek isim olarak genel merkeze gitti. Ali İhsan Şahpaz’ın ilçe başkanı olmasıyla birlikte Ergene İlçe Başkanı ve Malkara İlçe Başkanlarının da isimleri netleşti. AK Parti Ergene İlçe Başkanlığına Himmet Özcan, AK Parti Malkara İlçe Başkanlığına Gediz Coşkun getirildi. 

AK PARTİ ÇORLU’DA 2 AYDIR ATAMA BEKLİYORDU

Eski ilçe başkanı Kenan Kelle’nin görevinden istifa etmesinin üzerinden 2 ay gibi bir süre geçti. AK Parti Çorlu’da aylardır atama beklerken sonunda o atama gerçekleşti. Daha önce genel merkeze davet edilen Ali İhsan Şahpaz bir kez daha genel merkeze davet edildi. Ali İhsan Şahpaz yeni Çorlu İlçe Başkanı olarak belirlendi. AK Parti’nin yakın bir dönümde kongre süreçleri başlayacak. Ataması yapılan Ali İhsan Şahpaz’ın kongrede seçilmesi bekleniyor. 

ERGENE’DE HİMMET ÖZCAN DÖNEMİ BAŞLADI 

AK Parti Ergene eski ilçe başkanı Hasan Şen’in sağlık sorunlarından dolayı görevinden affını istemesi nedeniyle yeni ilçe başkanı Himmet Özcan oldu. Ergene İlçe Başkanlığı görevine getirilen Himmet Özcan’ın görevine başlaması bekleniyor. 

İMDAT ŞAHİN