Ergene Velimeşespor Evinde 3-0 Yenildi
Spor

Ergene Velimeşespor Evinde 3-0 Yenildi

  • 23 Eylül 2024

3. Lig 1. Grup 3. Hafta mücadelesinde Ergene Velimeşespor, evinde Bursaspor'a 3-0'lık skorla mağlup oldu. Bu sonuçla Ergene Velimeşespor, ligdeki puanını artırma fırsatını değerlendiremedi.

Karşılaşmayı yöneten hakem Efe Tanrıverdi, yardımcıları Turan Çelik ve Baran Can Durmuş ile birlikte görev aldı. Bursaspor, karşılaşmaya hızlı başladı ve 14. dakikada Furkan Özyapı'nın ceza sahası dışından attığı muhteşem golle öne geçti: 1-0. İlk yarıda üstün bir performans sergileyen Bursaspor, Ergene Velimeşespor kalesinde etkili oldu. İkinci yarının başında, 53. dakikada Mücahit Can Akçay’a ceza sahasında yapılan faul sonrası hakem penaltı kararı verdi. Bu pozisyon sonrasında Akif Özerli, ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Penaltıyı kullanan Ahmet İlhan Özek, topu ağlara göndererek durumu 2-0 yaptı. Bursaspor, 61. dakikada Mücahit Can Akçay’ın topsuz alanda yaptığı hareketle 10 kişi kalmasına rağmen oyundan kopmadı. 80. dakikada İlhan Depe’nin attığı golle farkı 3'e çıkardı: 3-0.

Karşılaşmanın sonuna en az 7 dakika eklenmesine rağmen Bursaspor, rahat bir oyun sergileyerek maçı tamamladı. Bu galibiyetle Bursaspor, ligdeki iddiasını sürdürdü. Ergene Velimeşespor ise evinde aldığı bu yenilgiyle zorlu bir dönemden geçiyor.