• Ak Parti'den 3 Bin Kişilik İftar
  • Ak Parti'den 3 Bin Kişilik İftar
Çorlu Güncel

Ak Parti'den 3 Bin Kişilik İftar

  • 29 Mart 2024
  • 288 Kez Okundu

AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı Cumhuriyet Meydanı’nda 3 bin kişilik iftar düzenledi.

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen iftar programına katılan vatandaşlar iftar saatinden önce yemeklerini alarak iftar saatini bekledi. İftar programına AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş, AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle ile vatandaşlar katıldı. Akşam Ezanının okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı. İftar saati öncesinde Cumhuriyet Meydanı’nda ilahiler okundu. 

İNŞALLAH İPİ HEP BERABER GÖĞÜSLEYECEĞİZ

Oruç açıldıktan sonra AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal kısa bir selamlama konuşması yaptı: “Sayılı zaman hızlı geçiyor, bir süre önce belediye başkanı adayı olarak ismim açıklandıktan son hızla bu günlere geldik. İpi hep beraber göğüsleyeceğiz inşallah. Ramazan Ayı da böyle zaman hızla geçiyor. İnşallah Nisan ayında bayramı yaşayacağız. Sizlerin de desteği ile 1 Nisan sabahı hep beraber bir bayram yaşayalım. Allah bize belediye başkanı olarak ta iftar yapmayı nasip etsin” dedi. 

ÇORLU’YA TEKİRDAĞ’A HİZMET ETMEK İÇİN YOLLARA DÜŞTÜK

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Gökhan Diktaş ta yaptığı konuşmada: “Rabbim tutmuş olduğumuz oruçları kabul eylesin. Allah birlik beraberliğimizi daim etsin. Sofralarımızda lokmalarımızı hep beraber paylaştık. Çorlu’da bu birliktelik daha da artsın istiyoruz. Milletvekili seçimlerinde bizleri desteklediniz hepinize teşekkür ediyoruz. Çorlu’ya Tekirdağ’a hizmet etmek için yollara düştük ve çalışıyoruz. şimdi yerel seçim var, kentimiz için bir karar vereceğiz. Burada emeklerimiz hayallerimiz var, Çorlumuzu ileriye götürmek için hayallerimiz var. Çorlu’da Hakan Sunal büyükşehirde Cüneyt Yüksel ile daha güçlü bir yerel yönetim ile buluşmak istiyoruz ve bunu başaracağız” dedi. 

İMDAT ŞAHİN