Çorlu Güncel

"Akin Başkanimiz Çok İyi̇ Çalişiyor"

  • 22 Mart 2024
  • 364 Kez Okundu

İYİ Parti Konya Milletvekili aynı zamanda eski futbolcu ve teknik direktör olan Ünal Karaman Çorlu’ya gelerek İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz’a destek verdi.

 

Eski futbolcu ve teknik direktör olan Ünal Karaman’ı Trabzonspor taraftarları da yalnız bırakmadı. Ünal Karaman bir kafede Trabzonspor taraftarları ve İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz ile bir araya geldi. Ünal Karaman’a İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Selcan Hamşioğlu’da eşlik etti. Eski futbolcu ve teknik direktör Ünal Karaman Trabzonspor taraftarları tarafından coşkulu bir şekilde karşılanarak kendisiyle fotoğraf çektirdi. 

BU YEREL SEÇİMLERİ BİR YEREL SEÇİM OLARAK GÖRMEMEK GEREKİR

İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman burada yaptığı açıklamada, “Spora geri dönmemiz pek mümkün değil, spor işini bitirdik ama inşallah günün birinde Allah bize nasip eder de iktidar olma şansımız olursa asıl hizmeti ondan sonra yapacağız. Ülkede birçok konuda, adalet üzerine özellikle çok eksikler görüyoruz, bizim tarafımızdan baktığımız zaman eksikler görüyoruz. Bu yerel seçimleri bir yerel seçim olarak görmemek lazım, ülkede demokrasinin tekrar tesisi noktasında bir mesaj vermek lazım, bu seçimleri de öyle görmek lazım. Buradan dinini yoğun yaşayan insanlarında kısmi rahatsız olduğunu düşünüyorum. Yaratıcı her şeyle bağışlayıp affederken Allah adına dinin siyasetini yapan insanları farklı noktaya taşımak ne bizim İslam anlayışımıza uyar ne de Türklükle bağdaştırabileceğimiz bir siyasi anlayış olur. Onun için sorumluluğunuz büyük, başkan adayınız bir yola çıkmış, koşmak için adım atmak gerekiyor. Bu gönüllülük esasıdır” dedi.

KAVGA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYORLAR 

Konuşmasını sürdüren eski futbolcu ve teknik direktör Ünal Karaman, “Şimdi renklerle ilgili kavga çıkarmaya çalışıyorlar, insanların doğduğu yerlerle ilgili kavga çıkarmaya çalışıyorlar. İnsanların inançlarıyla ilgili kavga çıkarmaya çalışıyorlar. Öbür tarafta yaratıcı ayet gönderiyor, senin dinin sana onun dini ona, zorlaştırmayın kolaylaştırın diyor. Bu tarafa bakıyorsun, ben İslam’ı senden daha çok yaşarım diyor arkadaş bunun bir tartısı ölçüsü yok ki. Sen güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim diyen bir peygamberin ümmetisin bunun daha ötesi yok ki. Biz zaten burada güzel ahlaki tesis etmiş olsak birbirimizi anlayışla karşılayacağız. A partisi b partisi demeyeceğiz. Veya sen şu takımlısın bu takımlısın demeyeceğiz” dedi. 

AKIN BAŞKANIMIZ ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR, HER YERDE BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR

İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Sevcan Hamşioğlu yaptığı açıklamada: “Burası CHP açısından ceketimi koysam seçilirim dediği ilçelerden birtanesi, dolayısıyla kolay kola burada ikili seçim gibi olamıyor. Genel de Çorlu’da CHP yarışı açık ara önde bitiriyor. Ama Akın başkan sürpriz yaptı, seçimin sonucu ne olur bilmiyorum ben her yerde inanılmaz çalışıyor. Her yerde son gelen anketlerde güzel. Çorlu’daki o algıyı kırdı. Çorlu’da böyle bir alternatif oluşturmak zor bir şey ama bunu Akın Başkan sağladı. Akın başkanın gittiği yerde teveccüh görmesi coşkuyla ağırlanması çok güzel” dedi. 

 85 GÜNDÜR SAHALARDAYIZ, SON GELEN ANKETLER ÇOK GÜZEL

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmazda bir konuşma yaptı: Yılmaz, “Bir dip dalga vardı o dip dalgayı geçtik, son gelen anketlerde çok güzel. 85 gündür sahalardayız birebir vatandaşlarımızla görüşüyoruz. Anlatıyoruz, onlara yerel seçim bir partinin ideojinin seçimi değil, yerel seçim aday profili ve projeler üzerine konuşuluyor diyoruz. Geçmişti kişilik olarak Çorluya kötü bir izlenim bırakmamışız. Projelerimiz var insanlara anlatıyoruz. Çok ilgi görüyoruz, bizde genel başkanımıza yakışır bir şekilde Çorlumuzu temsil ederiz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN