• Akın Yılmaz Seymen Mahallesi'nde
  • Akın Yılmaz Seymen Mahallesi'nde
  • Akın Yılmaz Seymen Mahallesi'nde
Çorlu Güncel

Akın Yılmaz Seymen Mahallesi'nde

  • 19 Mart 2024
  • 293 Kez Okundu

İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz Seymen Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala İYİ Parti’nin Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Kurumları STK’ları ziyaret eden Akın Yılmaz akşam saatlerinde de mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geliyor. Çorlu Belediye Başkanı seçildiği zaman neler yapacağını anlatan Akın Yılmaz mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinliyor. En son Seymen Mahallesi’ni ziyaret eden Akın Yılmaz burada mahallelinin sorunlarını dinleyerek en büyük sıkıntılarının doğalgaz olduğunun altını çizdi.

RAYLI SİSTEM YAPILIR MI BİLMEM AMA SEYMEN HALKI DOĞALGAZ İSTİYOR

Seymen Mahallesi ziyaretiyle ilgili açıklama yapan İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, “Günü uzun yıllardır bir dostluk, akrabalık, kısacası gönül bağımızın olduğu Seymen Mahalle'mizde bitirdik. Edirne'yi İstanbul'a bağlayan Yüksek Hızlı Tren hattını planlarken Çorlu'nun es geçildiği; Çerkezköy ve Büyükkarıştıran beldesine istasyon koyulurken Trakya'nın en büyük şehri Çorlu'muzun görmezden gelindiği ortamda bazı kitapçıklarda geçen hafif raylı sistem projeleri kafalarda soru işareti bırakmış. Raylı sistem yapılır mı bilmem ama şunu biliyorum Seymen halkı doğalgaz diye haykırıyor. Do-ğal-gaz” ifadelerine yer verdi. 

İMDAT ŞAHİN