• 3 Partinin Adayı Karakaş, Gazetemizi Ziyaret Etti
  • 3 Partinin Adayı Karakaş, Gazetemizi Ziyaret Etti
Çorlu Güncel

3 Partinin Adayı Karakaş, Gazetemizi Ziyaret Etti

  • 12 Mart 2024
  • 330 Kez Okundu

Saadet, Deva ve Gelecek Partilerinin Çorlu Belediye Başkanı ortak adayı Görkem Karakaş gazetemizi ziyaret etti.



Çorlu’da 3 parti bir araya gelerek ortak aday belirledi. Saadet Partisi, Deva Partisi ve Gelecek Partileri bir araya gelerek Deva Partisi Adayı Görkem Karakaş’ı aday belirledi. Görkem Karakaş ve meclis üyesi adayları gazetemizi ziyaret ederek yazı işleri müdürümüz Ozan Turan ile görüştü. Ozan Turan ile görüşen Görkem Karakaş seçimler için çalıştıklarını belirterek sıkılmadık el bırakmayacaklarını ifade etti. Gazetemizin yazı işleri müdürü Ozan Turan Görkem Karakaş ve meclis üyesi adaylarına çalışmalarında başarılar diledi. 
SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ
3 partinin ortak adayı olduğunu vurgulayan Görkem Karakaş yerel seçimlerle ilgili gazetemize konuştu: “3 partinin ortak adayı olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle tüm vatandaşlarımızın Ramazan Ayı’nın hayırlı olmasını diliyoruz. Deva Partisi, Saadet ve Gelecek Partisi olarak Çorlu’daki çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çorlu’da sıkılmadık el bırakmayacağız, projelerimizle birlikte Çorlu’muzun sorunlarını çözeceğiz” dedi. 
ÇORLU’NUN BÜYÜK SORUNLARI VAR
Çorlu’nun büyük sorunları olduğunu vurgulayan Görkem Karakaş sorunları çözmek için gece gündüz çalışacaklarını belirtti. Çorlu’da özellikle alt yapı ve üst yapı sorunları var, diyen Karakaş, “Alt yapı ve üst yapı gibi konuların şu ana kadar tamamlanmış bunları konuşmuyor olmamız gerekiyor fakat hala bunları konuşuyoruz. İşinizi düzgün yaparsanız bu sorunlar sürekli meydana gelmez. Birçok projemiz var, gençlere yönelik, kadınlara yönelik, tüm vatandaşlarımıza yönelik projelerimiz var. Özelikle bugün gençlerin gidip vakit geçirecekleri yerler yok, bunlarla ilgili belediye çeşitli alanlar yaratabilir. Bu konularda gerekeni yapacağız” dedi.
İMDAT ŞAHİN