• İçişleri Bakanı Yerlikaya Çorlu'ya Geliyor
  • İçişleri Bakanı Yerlikaya Çorlu'ya Geliyor
Çorlu Güncel

İçişleri Bakanı Yerlikaya Çorlu'ya Geliyor

  • 08 Mart 2024
  • 574 Kez Okundu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal’ın proje tanıtım toplantısına katılmak için Çorlu’ya geliyor.

9 Mart Cumartesi (bugün) saat 17:30’da düzenlenecek AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal’ın proje tanıtım toplantısına katılacak olan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Halk Eğitim Merkezi’nde Çorlulu vatandaşlarla buluşacak. AK Parti Çorlu İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “İçişleri Bakanımız Sn. Ali Yerlikaya’nın katılımları ile gerçekleşecek olan 2024-2029 dönemi proje ve meclis üyesi aday tanıtım programımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi. 

VALİLİKTEN SONRA İÇİŞLERİ BAKANI OLARAK GELECEK 

Geçtiğimiz dönemlerde Tekirdağ Valiliği görevini yürüten Ali Yerlikaya İstanbul Valiliği görevinden sonra İçişleri Bakanı olmuştu. İçişleri Bakanı olduktan sonra Ali Yerlikaya ilk defa Çorlu’yu ziyaret edecek. Hakan Sunal’ın proje tanıtım toplantısına katılacak olan Ali Yerlikaya’nın önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. 

BAKAN YERLİKAYA’NIN ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNMASI BEKLENİYOR

Çorlu’da düzenlenecek proje tanıtım programına katılacak olan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın önemli açıklamalarda bulunması bekleniyor. Cumartesi günü saat 17:30’da başlayacak proje tanıtım toplantısında meclis üyelerinin de tanıtımı yapılacak. AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal’ın proje tanıtım toplantısında Çorlu’ya dair yapacağı projeleri açıklaması beklenirken meclis üyelerini de tanıtacak. 

HAKAN SUNAL PROJELERİNİ AÇIKLAYACAK 

Ak Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal Çorlu’ya dair hazırladığı projeleri anlatacak. Sen ben yok, Çorlu Var sloganıyla yola çıkan Hakan Sunal’ın proje tanıtım toplantısında önemli projelere yer vermesi beklenirken, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın da konuşma yapması bekleniyor. 

İMDAT ŞAHİN